ПРАЗНИЧНИ ПАТУВАЊА

НОВА ГОДИНА 2019 – ФИРЕНЦА

НОВА ГОДИНА 2019 – ФИРЕНЦА Посетете ги најубавите градови на романтичната Тоскана… Доживејте ги ремек делата на Микеланџело, Леонардо, Донатело, […]

НОВА ГОДИНА 2019 – РИМ

НОВА ГОДИНА 2019 – РИМ Рим – Срцето на Италија, град на седум рида, најголем и најброен град во Италија… […]

НОВА ГОДИНА 2019 – ПРАГА

НОВА ГОДИНА 2019 – ПРАГА Прага – европска метропола на културата, главен град на Чешка, златен град, град на стотици […]

НОВА ГОДИНА 2019 – МИЛАНО

НОВА ГОДИНА 2019 – МИЛАНО “Северниот Бисер”на Италија како го нарекуваат Милано, со бурна историја и стари градби, денеска е […]

НОВА ГОДИНА 2019 – ИСТАНБУЛ 3НП

НОВА ГОДИНА 2019 – ИСТАНБУЛ 3НП Главниот град на 3 империи ќе ве освои бидејќи е многу повеке од само […]

НОВА ГОДИНА 2019 – ИСТАНБУЛ 2НП

НОВА ГОДИНА 2019 – ИСТАНБУЛ 2НП Главниот град на 3 империи ќе ве освои бидејќи е многу повеке од само […]

НОВА ГОДИНА 2019

Откријте ја Македонија

Дозволете ние да се погрижиме за Вашиот одмор во Македонија

Последни објави

Откријте ги нашите последни понуди и промоции

Дубаи

ДУБАИ ОКТОМВРИ 2018-АПРИЛ 2019 ГРАДСКИ ХОТЕЛИ ДУБАИ  ОКТОМВРИ 2018 – АПРИЛ 2019 ХОТЕЛ   ЛОКАЦИЈА  ТИП НА СОБА УСЛУГА 5 […]

Израел

ИЗРАЕЛ Откријте ја лулката на Христијанството по Патеките на Евангелието, доживејте ги физички и духовно Библиските пејсажи на Галилеа, онаму […]

НОВА ГОДИНА 2019 – ФИРЕНЦА

НОВА ГОДИНА 2019 – ФИРЕНЦА Посетете ги најубавите градови на романтичната Тоскана… Доживејте ги ремек делата на Микеланџело, Леонардо, Донатело, […]