You are currently viewing Метропол Езерски Комплекс Christmas 2023

Метропол Езерски Комплекс Christmas 2023

 

Хотел/вид соба Услуга
Метропол **** 2НП 3НП 4НП
Еднокреветна  184 евра 263 евра 328 евра
Двокреветна 140 евра 179 евра 218 евра
Трокреветна 118 евра 157 евра 196 евра

 

Дадените цени се по лице со доручек и вечера и
Специјална Гала Вечера со неограничен точен пијалак и жива музик а на 24/12/2022
1 Дете до 10 год во трокреветна соба добива -40 % попуст

 

 

Важат Општите услови на Т.А. С-Травел.