11ти Октомври – Porto Carras Meliton Hotel 5*

11ти Октомври  – Porto Carras Meliton Hotel 5* 

10.10.2019-13.10.2019

3 ноќевања за 2 лица – 260 евра

Луксузен хотел кој е дел од познатиот комплекс Porto Carras Grand Resort. Хотелот има приватно пристаниште кое е најголемо во северна Грција . Зелената површина,кристалното чиста вода и воздухот од боровата шума обезбедува поволни услови за одмор. Во хотелот ќе наидете на комбинација од луксуз и квалификувана и професионална услуга за незаборавен одмор.Хотелот е идеален за конференции и семинари, како и за фамилијарен одмор. Може да уживате  во третманите и масажите кои ги нудат високи професионалци.Хотелот исто така нуди и јавање на коњи.Има приватен хелиодром,тениски терен и фудбалско игралиште.Има соби кои излегуваат на приватното пристаниште. 

Во цената Е вклучено:

  • 3 Ноќевања на база АLL Inclusive(се вклучено) за 2 лица

Во цената НЕ Е вклучено:

  • Превоз
  • Туристичка такса
  • Патничко осигурање
  • Индивидуални трошоци

За овој аражман важат општите услови на Т.А. С Травел и СКТМ.