ХОТЕЛ – AKTI OURANOUPOLI BEACH RESORT

EARLY BOOKING DISCOUNT – Akti Ouranoupoli Beach Resort

 

 

30% Попуст за резервации направени за Лето 2019

Период од : 28.04.2019 – 10.06.2019 на база FULL BOARD и HALF BOARD

за целосна уплата до 31.12.2018