BOMO CLUB TOSCA BEACH HOTEL 4* – КАВАЛА

BOMO CLUB TOSCA BEACH HOTEL 4* – КАВАЛА

BOMO CLUB TOSCA BEACH 4 * KAVALA                            www.tosca.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА  – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

5 25.04-25.04 26.04-28.04 29.04-04.05 05.05-05.05 06.05-06.06 07.05-10.05 11.05-14.05 15.05-15.05 16.05-18.05 19.05-20.05 21.05-25.05 26.05-26.05 27.05-31.05 01.06-02.06 03.06-09.06
DOUBLE ROOM BUNK BED
2Ad+2ch(0-11.99) 85 111 102 96 81 88 73 152 160
DOUBLE ROOM
2Ad 61 115 75 82 77 84 103 59 103 77 109 115 128
3Ad 83 155 101 109 104 113 139 78 139 104 148 155 173
2Ad+1ch(0-11.99) 61 115 75 82 77 84 103 59 103 77 109 115 128
SUITE SEA VIEW
2Ad 135 175 135 135 128 141 141 115 154 154 179 179 189 242 255
3Ad 135 175 135 135 128 141 141 115 154 154 179 179 189 242 255
3Ad+1ch(0-11.99) 135 175 135 135 128 141 141 115 154 154 179 179 189 242 255
2Ad+1ch(0-11.99) 135 175 135 135 128 141 141 115 154 154 179 179 189 242 255
4Ad 135 175 135 135 128 141 141 115 154 154 179 179 189 242 255
2Ad+2ch(0-11.99) 135 175 135 135 128 141 141 115 154 154 179 179 189 242 255
SUITE FAMILY SEA VIEW
3Ad+1ch(0-11.99) 111 133 133 111 105 115 115 95 126 126 189 189 199
4Ad 111 133 133 111 105 115 115 95 126 126 189 189 199
2Ad+2ch(0-11.99) 111 133 133 111 105 115 115 95 126 126 189 189 199
Минимум престој 1 3 1 1 1 2 2 1 2 2 2 2 2 2 2
Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место
Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг
Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.05.2019 SPO 2298
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

BOMO CLUB TOSCA BEACH 4 * KAVALA                            www.tosca.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА  – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

5 25.07-25.08 26.08-10.09 11.09-15.09 16.09-17.09 18.09-21.09 22.09-06.10                  
DOUBLE ROOM BUNK BED
2Ad+2ch(0-11.99) 172 151 151 122                  
DOUBLE ROOM
2Ad 221 175 138 122 122 97                  
3Ad 298 235 187 164 164 131                  
2Ad+1ch(0-11.99) 221 175 138 122 122 97                  
SUITE SEA VIEW
2Ad 233 204 179 141                  
3Ad 233 204 179 141                  
3Ad+1ch(0-11.99) 233 204 179 141                  
2Ad+1ch(0-11.99) 233 204 179 141                  
4Ad 233 204 179 141                  
2Ad+2ch(0-11.99) 233 204 179 141                  
SUITE FAMILY SEA VIEW
3Ad+1ch(0-11.99) 227 196 171 135                  
4Ad 227 196 171 135                  
2Ad+2ch(0-11.99) 227 196 171 135                  
Минимум престој 5 3 3 2 2 1                  
Stayover tax 3 EUR по соба на ден , се плаќа на лице место
Опис: ресторан,бар,детско игралиште,WI-FI,паркинг
Соби: клима,балкон,WI-FI,фрижидер,ТВ
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 15.05.2019 SPO 2298
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 15 ДЕНА ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ