Hotel Pamporovo 5* – Pamporovo, Bugarija

ХОТЕЛ PAMPOROVO 5*- ПАМПОРОВО ХОТЕЛ PAMPOROVO ***** ПАМПОРОВО 195 СОБИ ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА 1 08.12-19.12 01.03-31.03 20.12-27.12 17.01-22.02 […]

Rodopski Dom 4* – Pamporovo, Bugarija

Хотел РОДОПСКИ ДОМ 4* – Чепеларе, Пампорово  Хотел РОДОПСКИ ДОМ 4* – Чепеларе, Пампорово  Попуст за РАНА РЕЗЕРВАЦИЈА : 15% за резервација […]

Apart Hotel Kamelia 4* – Pamporovo, Bugarija

APART HOTEL KAMELIA 4* – PAMPOROVO APART HOTEL KAMELIA 4* PAMPOROVO www.kamelia-hotel-pamporovo.com ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА 1 01.12-18.12 05.03-15.04 19.12-26.12 03.01-12.01 27.12-02.01 […]

Hotel Orlovetz 5* – Pamporovo

ХОТЕЛ ORLOVETS 5* – ПАМПОРОВО  www.hotelorlovetz.com ХОТЕЛ ORLOVETS ***** ПАМПОРОВО  ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА […]

Hotel Orpheus 4* – Pamporovo, Bugarija

ORPHEUS 4* – ПАМПОРОВО www.hotel-orpheus.co m ORPHEUS **** ПАМПОРОВО ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА 1 28.12-01.01 02.01-08.01 18.01-21.02 21.12-27.12 09.01-17.01 […]