Уникатно ноќно крстарење 5 дена – 4 ноќи-Солун–Волос–Санторини–Атина(Пиреја)–Солун

СОЛУН – ВОЛОС – САНТОРИНИ – АТИНА (ПИРЕЈА) – СОЛУН…

Коментарите се исклучени на Уникатно ноќно крстарење 5 дена – 4 ноќи-Солун–Волос–Санторини–Атина(Пиреја)–Солун