Апартмани Елени (екс. Филоксенија) – Пефкохори

Апартмани "Елени" – Пефкохори На 100 километри од Солун, веднаш…

Коментарите се исклучени на Апартмани Елени (екс. Филоксенија) – Пефкохори

Вила Haus Lithea – Неа Потидеа 2022

Вила House Lithea се наоѓа во мирното летувалиште Потидеа на почетокот на првиот крак на полуостровот Халкидики, Касандра, на околу 65km од Солун.

Коментарите се исклучени на Вила Haus Lithea – Неа Потидеа 2022