Нова Година 2024 – Интерхотел 4*, Сандански

ИНТЕРХОТЕЛ САНДАНСКИ-НОВОГОДИШНИ ПАКЕТИ 2024 Со свечена вечера во ресторан “САНДАНСКИ”,…

Коментарите се исклучени на Нова Година 2024 – Интерхотел 4*, Сандански