Хотел Фонтана – Врњачка Бања 8ми Декември

ХОТЕЛ ФОНТАНА - ВРЊАЧКА БАЊА 8ми Декември Термин-08.12-10.12.2023 Врњачка бања:Најголемиот…

Коментарите се исклучени на Хотел Фонтана – Врњачка Бања 8ми Декември

РИМ АВИО

РИM 06.10. - 09.10.2023 --  5 дена/4 ноќевања Авионска програма…

Коментарите се исклучени на РИМ АВИО

1 ви Мај Калитеа

1 Ви Мај Калитеа   1.ден 29.04.2023 Состанок на групата…

Коментарите се исклучени на 1 ви Мај Калитеа

1ви Мај 2023-Крф

Островот Крф, магичен, посебен, единствен. Дури и боговите своето прибежиште…

Коментарите се исклучени на 1ви Мај 2023-Крф

Уникатно ноќно крстарење 5 дена – 4 ноќи-Солун–Волос–Санторини–Атина(Пиреја)–Солун

СОЛУН – ВОЛОС – САНТОРИНИ – АТИНА (ПИРЕЈА) – СОЛУН…

Коментарите се исклучени на Уникатно ноќно крстарење 5 дена – 4 ноќи-Солун–Волос–Санторини–Атина(Пиреја)–Солун