11ти Октомври – Санторини 2021
Idyllic village Oia (Ia) on Santorini island, Greece with famous church with blue domes. Click for more images:

11ти Октомври – Санторини 2021

Монденски, незаборавен, традиционален...остров кој ќе ве остави без здив, најромантичниот…

Коментарите се исклучени на 11ти Октомври – Санторини 2021