САРАЕВО-8.МАРТ 2020

  САРАЕВО-8.МАРТ 2020   1 ДЕН (06.03.’20 – петок) : БИТОЛА Состанок на групата на Градската Автобуска Станица во 18.30 часот. […]

ПРАГА-8.МАРТ 2020

  ПРАГА-8.МАРТ 2020 1 ДЕН (05.03.’20 – четврток) : БИТОЛА Состанок на групата на паркингот пред спортската сала во 06.30 часот. […]

Истанбул – 8ми Март 2020

Истанбул – 8ми Март 2020 Истанбул, единствениот град на два континенти! Местото што ги исполнува сите желби на светот и […]