Еднодневна екскурзија 30 Aприл или 01 Мај 2023 – Битолско Мариово

(Битола-Рапеш-Старавина-Градешница-Зовиќ) Според легендата, регионот Мариово го добил името по убавата…

Коментарите се исклучени на Еднодневна екскурзија 30 Aприл или 01 Мај 2023 – Битолско Мариово

Дводневна екскурзија – Битолско Мариово 2023

Битола-Рапеш-Старавина-Градешница-Зовиќ ОПИС: Според легендата, регионот Мариово го добил името по…

Коментарите се исклучени на Дводневна екскурзија – Битолско Мариово 2023