Кефалонија – Велигден 2020

Кефалонија - Велигден 2020 3 ноќи / 4 Дена автобус Јонско море и неговата прочуена…

Коментарите се исклучени на Кефалонија – Велигден 2020

Чао Италија (Драч-Бари-Помпеа-Неапол-Рим-Фиренца) – 8ми Март 2020 – Сигурна Реализација

Чао Италија (Драч-Бари-Помпеа-Неапол-Рим-Фиренца) - 8ми Март 2020 Рим – Срцето…

Коментарите се исклучени на Чао Италија (Драч-Бари-Помпеа-Неапол-Рим-Фиренца) – 8ми Март 2020 – Сигурна Реализација

Азурен Брег- (Милано-Ница-Кан- Антиб- Монако-Монте Карло) – 8ми Март 2020 – Сигурна Реализација

Азурен Брег- (Милано-Ница-Кан- Антиб- Монако-Монте Карло) - 8ми Март 2020…

Коментарите се исклучени на Азурен Брег- (Милано-Ница-Кан- Антиб- Монако-Монте Карло) – 8ми Март 2020 – Сигурна Реализација

Санторини – Велигден 2020

  САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН 2020 Монденскиот, традиционалниот, мистичен - неверојатно романтичен Санторини…

Коментарите се исклучени на Санторини – Велигден 2020

САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН 2020

САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН 2020   Монденскиот, традиционалниот, мистичен - неверојатно романтичен Санторини…

Коментарите се исклучени на САНТОРИНИ-ВЕЛИГДЕН 2020

Неапол – Алберобело – Капри – Амалфи – Позитано – Помпеа – Мај 2020

НЕАПОЛ-АЛБЕРОБЕЛО-КАПРИ-АМАЛФИ-ПОЗИТАНО-ПОМПЕА 2020 1.ДЕН (29.04.2020 - среда) : БИТОЛА - ДРАЧ Состанок на групата…

Коментарите се исклучени на Неапол – Алберобело – Капри – Амалфи – Позитано – Помпеа – Мај 2020