You are currently viewing CREATE YOUR OWN TOUR

Направи Сам Патување е уникатно патување направено по вашите желби и интереси .

Сите оние искуства , места, патувања кои што би сакале од веќе креираните тури би можеле да ги вклучиме со што би се креирала една уникатна тура/патување врз основа на вашите желби и интереси.

Патувањето би се состоело со елементи од турите: 

Адреналинска
Историска
Craft
City Break
Гастрономска Тура.

Напомена:

Цената и времетраењето би зависеле од вашите интереси и потреби.

Важат општите услови за патување на С-ТРАВЕЛ ,  ЈК Травел и СКТМ