Cronwell Resort Sermilia 5* – Psakoudia, Grcija

CRONWELL RESORT SERMILIA 5* PSAKOUDIA

CRONWELL RESORT SERMILIA 5* PSAKOUDIA     www.sermilia.cronwell.com

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА СЕ ВКЛУЕНО ВО ЕВРА

4

29.04-23.05

27.09-18.10

24.05-18.06

19.06-02.07

13.09-26.09

03.07-24.07

25.07-29.08

30.08-12.09

PROMO ROOM

2adl

132

172

199

227

240

217

DBL STANDRAD

2adl

152

197

229

261

277

249

Трето лице

38

49

57

65

69

63

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

23

30

35

39

42

38

DBL STANDARD SEA VIEW

2adl

175

227

269

299

318

286

Трето лице

44

57

67

75

80

72

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

26

34

41

45

48

43

SINGLE STANDARD

1adl

122

158

229

261

277

249

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

SUITE

2adl

217

282

328

415

452

396

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

SUITE SEA VIEW

2adl

239

311

362

456

497

436

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

FAMILY SUITE

2adl

314

409

475

587

635

559

Трето лице

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

1 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете 2-11.99

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Мин. престој

3

3

4

5

5

4

Опис:отворен базен,сауна,фитнес,СПА центар,масажа,мини клуб,ресторан,бар,WI-FI, приватнаплажа, анима-

ција , спортски игралишта

Соби: САТ ТВ,клима, мини бар, сеф,балкон, фен,телефон

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2019 45% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.09 ДО 18.10.2020

(УПЛАТА 100% ДО 15.01.2020 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2019 35% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 29.04 ДО 18.06.2020 И ОД 30.08 ДО 26.09.2020 (УПЛАТА 100% ДО 15.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.06 ДО 29.08.2020

(УПЛАТА 100% ДО 15.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2020 40% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.09 ДО 18.10.2020

(УПЛАТА 100% ДО 15.03.2020 )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2020 30% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 29.04 ДО 18.06.2020 И ОД 30.08 ДО 26.09.2020 (УПЛАТА 100% ДО 15.03.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 29.02.2020 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.06 ДО 29.08.2020

(УПЛАТА 100% ДО 15.03.2020)