You are currently viewing ЕВРОПСКО ПРВЕНСТВО РАКОМЕТ 2022 – ДЕБРЕЦИН, УНГАРИЈА

12.01.2022 – Среда :

 • Состанок на групата: Битола во 15:00 часот/  Поаѓање: Битола во 15:30 часот
 • Состанок на групата: Скопје во 18:30 часот / Поаѓање: Скопје во 19:00 часот

Се патува преку граничен премин Табановце и Србија.Ноќно патување со попатни паузи за одмор и царински формалности.

13.01.2022 – Четврток: Дебрецин  Пристигнување во Дебрецин околу пладне,сместување во хотел ,,Platan,, во Дебрецин.Хотелот е лоциран на 3,5 километри од центарот на градот и 5,5 километри од салата ,,Fonix Csarnok,, Слободно време за одмор или индивидуални активности. Во 16:00ч., организирано поаѓање кон спортската сала „Főnix Csarnok“ и следење на натпреварите: Словенија – Македонија 18:00 ч. (Moжност за организирана посета на фан зоната или враќање во хотел.) Данска –Црна Гора 20:30 ч. Враќање во хотел по завршувањето на вториот натпревар. Ноќевање.

14. 01.2022 – Петок: Дебрецин – Будимпешта (факултативно) Појадок.По појадокот можност за индивидуални активности во Дебрецин или целодневен факултативен излет до Будимпешта. Ноќевање.

15.01.2022 – Сабота : Дебрецин Појадок. По појадокот слободно време за индивидуални активности. Во договорено време, поаѓање кон спортската сала „Főnix Csarnok“ , следење на натпреварите: Македонија-Црна Гора 18:00 ч. , (Moжност за организирана посета на фан зоната или организирано враќање во хотел.) Словенија-Данска 20:30 ч. Враќање во хотелот по завршувањето на вториот натпревар. Ноќевање.

16.01.20 – Недела: Дебрецин-Егер Појадок. По појадокот можност за индивидуални прошетки и активности во Дебрецин или орханизиран факултативен излет до градот и винскиот регион Егер.Враќање во хотел. Ноќевање

17.01.20 – Понеделник: Дебрецин-Скопје Појадок. По појадокот напуштање на собите,организирано заминување кон центарот на градот. Во договорено време, поаѓање кон фан зоната на македонските навивачи и потоа кон спортската сала „Főnix Csarnok“ и следење на наптреварите Црна Гора-Словенија 18:00 ч. Македонија-Данска 20:30 ч. Во договорено време поаѓање за Македонија.. Ноќно возење со попатни паузи и царински формалности.

18.01.20 – Вторник: Скопје Пристигнување во Скопје во утринските часови.

Цена на аранжманот по лице: 19.590 денари

Во цената на аранжманот e вклучено:

 • Превоз со високо туристички автобус.
 • Организирани трансфери на релација хотел –спортска сала ,, Főnix Csarnok – хотел (во деновите на натпреварите)
 • 4 ноќевања со појадок во хотел Platan 3*-Debrecin platanhotel.eu 
 • Блок билети за сите натпревари од група A, категорија 3
 • Организација, водство и реализација на патувањето.

Во цената на аранжманот НЕ Е вклучено:

 • Факултативен излет до винскиот регион Егер – Факултативен излет и разглед на Будимпешта со локален водич 30 евра по лице,минимум 30 пријавени патници за реализација;
 • Патничкото осигурување

Политика за откажување:

 • Откажување или промена на резервација мора да се направи икслучиво во писмена форма;
 • 5% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 45 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 10% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 44- 30 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 20% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 29- 20 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 40% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 19- 15 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 80% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 14- 10 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 90% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 9- 6 дена пред почетокот на аранжманот.
 • 100% од вкупната вредност на резервацијата ќе биде наплатена доколку се откаже резервација 5- 0 дена пред почетокот на аранжманот.
 • Доколку се напушти хотелот предвреме Хотелот не дозволува поврат на неискористени средства.
 • Промени на анаржманот не се дозволени за време на престојот во Хотелот.

Ковид политика:

 • Агенцијата гарантира поврат на уплатени средства во случај:
 • Потврдено приуство на корона вирус на еден или повеќе лица на кои се оденсува резервацијата (доказ позитивен ПЦР тест)
 • Затварање на граници или одлука на ЕХФ да не дозволи гледач

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ