На брегот на Јонско Море и Епир, помеѓу Превеза и Игуменица,се наоѓа прекрасното градче Парга. Опкружена со Лефкада на едната страна и островите Паксос и Антипаксос на другата страна, како и неизбежниот Крф, Парга денес е модерно летувалиште со богата туристичка понуда. Под остатоците на венецијанскиот замок, Парга потсеќа на мал амфитеатар со своите тесни камени улички во стариот дел на градот. Посетителите на Парга ќе бидат импресионирани од зеленилото, околните планини и маслинки, нејзините преубави плажи и мирни заливи скриени во големите карпи.

Villa Mathina – Парга

VILLA MATHINA – ПАРГА Вилата е убава куќа, лоцирана на десната страна на Парга во близина на патеката која води ...
Прочитај повеќе

Вила Фиоре – ПАРГА 2022

1 ► – 10% ПОПУСТ ЗА РЕЗЕРВАЦИИ И ЦЕЛОСНА УПЛАТА ДО 30.04.2022 ПАРГА е град чии корени се протегаат од ...
Прочитај повеќе