Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста вода и белата песок на плажата, во истражување на богатата историја, уживајќи во врвната гастрономија, ФУРКА е идеален избор за вашиот незаборавен одмор или подолг престој. Фурка е познат туристички центар, сместен на западната страна од Касандра. Благодарение на убавите песочни плажи, чистото и топло море, свежиот воздух од околните планини, Фурка, претставува атрактивна туристичка дестинација, дестинација за живеење или подолг престој. Богатата патна инфрастрктура, како и бројните туристички капацитети, се причина повеќе, Фурка да биде одбрана, како дестинација за одмор и подолг престој.

Не се пронајдени написи.