Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море,  покрај кристално чиста вода и белата песок на плажата,  во истражување на богатата историја, уживајќи во врвната гастрономија КАЛИТЕА е идеален избор за вашиот незаборавен одмор или подолг престој.  Богатата инфраструктура,  бројните туристички комплекси, марини и трговски центри, како и свежиот воздух од околните планини обраснати со борови шуми, се причина Калитеа да биде посакувана дестинација за подолг престој, одмор и живеење. Ви овозможува да уживате во многубројните, таверни, кафе барови, бутици, дискотеки и ноќни клубови кои ги привлекуваат туристите од сите околни места со што се вбројува во еден од најзабавните градови на Халкидики, а разновидните продавници и бутици нудат можност за шопинг интересен за туристите од сите возрасти.

AVA Luxury Apartments – Калитеа

AVA Luxury Apartments – Калитеа ОПИС: Локација: AVA Luxury Apartments се сместени во строгиот центарот на Калитеа, каде што има ...
Прочитај повеќе

Вила Марија – Калитеа 2021

1 ► КАЛИТЕА – ВИЛА МАРИА Вила Мариа се наоѓа во центарот на Калитеа, веднаш до паркот, на 500м одалеченост ...
Прочитај повеќе

Вила АMMOS – КАЛИТЕА 2021

АММОС АПАРТМАНИ – КАЛИТЕА Aммос Апартманите се од “B” категорија и се наоѓаат на шеталиштето во строгиот центар на Калитеа ...
Прочитај повеќе

Вила Посејдон – Калитеа 2021 (Недела)

ВИЛА ПОСЕДИОН – КАЛИТЕА Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за возила ...
Прочитај повеќе

Вила Јанис – Калитеа 2021

ВИЛА ЈАНИС – КАЛИТЕА Вила Јанис се наоѓа на главната улица наспроти познатиот ресторан Брики, т.е 50 метри од строгиот ...
Прочитај повеќе

Вила Thea – Калитеа 2021

1 ► Вила Теа се наоѓа на прекрасна локација меѓу шеталиштето и плаѓата во Калитеа, на левата страна од главната ...
Прочитај повеќе

Вила Посејдон – Калитеа 2021 САБОТА

ВИЛА ПОСЕИДОН – КАЛИТЕА Вила Посеидон се наоѓа на сама плажа во Калитеа, на 200м од центарот. Паркинг за возила ...
Прочитај повеќе

Вила Popis – Калитеа 2021

ВИЛА ПОПИС – КАЛИТЕА Вила Попис се наоѓа на самото шеталиште, т.е прва пешачка улица во строгиот центар на Калитеа ...
Прочитај повеќе

Вила Meropi – Калитеа 2021

ВИЛА МЕРОПИ – КАЛИТЕА Вила Меропи се наоѓа на самата магистрала, во строгиот центар на Калитеа, веднаш до семафорите и ...
Прочитај повеќе

Вила Dimitra – Калитеа 2021

ВИЛА ДИМИТРА – КАЛИТЕА Вила Димитра се наоѓа на 500метри од плажа, веднаш до училиштето на Калитеа и на 2мин ...
Прочитај повеќе