Ако сакате вашиот престој, да го поминете уживајќи покрај море, покрај кристално чиста вода и белата песок на плажата, во истражување на богатата историја, уживајќи во врвната гастрономија, СИВИРИ е идеален избор за вашиот незаборавен одмор или подолг престој. Сивири е познат туристички центар, сместен на западната страна од Касандра. Благодарение на убавите песочни плажи, чистото и топло море, свежиот воздух од околните планини, Сивири, претставува атрактивна туристичка дестинација, дестинација за живеење или подолг престој. Богатата патна инфрастрктура, како и бројните туристички капацитети, се причина повеќе, Сивири да биде одбрана, како дестинација за одмор и подолг престој.

Hotel Jenny 3* – Сивири ЛЕТО 2021

Hotel Jenny 3* – Сивири ЛЕТО 2021 Хотелот Џени е лоциран на 150 м. од прекрасната песочна плажа во центарот ...
Прочитај повеќе