Лептокарија, типично туристичко место кое лежи под планината Олимп на 90km од Солун. Бањска и медитернаска клима се карактеристични за ова место каде ноќите се пријатни. Лептокарија нуди добри услови за одмор на гостите од сите генерации. Голем број таверни, барови, дискотеки, продавници, маркети, продавници за крзно, уредено шеталиште се само дел од содржини што ги нуди ова место. Кај нас позната одамна, Лептокарија нуди голем избор на вили кој располагаат со студија или дуплекс апартмани за сместување на фамилии, група пријатели и парови.

Вила Катерина – Лептокарија

Вила Катерина – Лептокарија Лептокарија (село од лешник) се наоѓа во подножјето на планината Олимп, на околу 100 км од ...
Прочитај повеќе

ВИЛА THOMAS B – Лептокарија 2022 – EARLY BOOKING

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија ...
Прочитај повеќе

ВИЛА KETI B – Лептокарија 2022 EARLY BOOKING

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија ...
Прочитај повеќе

ВИЛА ATRIUM A – Лептокарија 2022 EARLY BOOKING

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија ...
Прочитај повеќе

ВИЛА OLYMPIA – Лептокарија 2022 EARLY BOOKING

Градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето на убавите времиња, поминати покрај нејзините плажи. Лептокарија ...
Прочитај повеќе

ВИЛА ЈАНИС – ЛЕПТОКАРИЈА 2022

ЛEПТОКАРИЈА – ВИЛА ЈАНИС ВИЛА ЈАНИС се наоѓа во Лептокарија, во централниот дел на градот во близина на градскиот парк ...
Прочитај повеќе