Паралија е познатo туристичко место во Грција. Тоа се наоѓа на околу 5 km од градот Катерини и во подножјето на планината Олимп. Благодарение на прекрасните песочни плажи, чистото и топло море, свежиот воздух на околните планини, Паралија е посакувана дестинација. Затоа, ние ја препорачуваме Паралиjа, да биде вашата идеална дестинација за подолг престој, одмор, рекреација или живеење во свој имот.

Вила Atina – Паралија 2022

ПАРАЛИЈА е сместена во прегратките на планината на 12-те богови Олимп и преставува прекрасна комбинација на планината и морето. Паралија ...
Прочитај повеќе