Hotel Iris 3* – Siviri, Grcija

BOMO IRIS HOTEL 3+* SIVIRI 

BOMO IRIS HOTEL 3+* SIVIRI                                     www.iris-hotel.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

5 14.05-22.05

01.10-15.10

23.05-07.06

16.09-30.09

08.06-06.07

25.08-15.09

07.07-24.08

 

SINGLE ROOM

1Ad 33 44 59 65  
1Ad+1ch(0-1) 33 44 59 65  

DOUBLE ROOM

2Ad 44 59 80 88  
3Ad 60 78 106 119  
2Ad+1ch(0-1) 44 59 80 88  
2Ad+1ch(2-7.99) 44 59 80 88  

SUITE

2Ad 80 97 125 138  
2Ad+1ch(0-1) 80 97 125 138  
2Ad+1ch(2-7.99) 80 97 125 138  
2Ad+2ch(0-1) 80 97 125 138  
2Ad+2ch(0-1)(2-7.99) 80 97 125 138  
2Ad+2ch(2-7.99) 80 97 125 138  
SUPERIOR ROOM
2Ad 64 77 98 108  
QUADRUPLE ROOM
3Ad+1ch(2-7.99) 81 105 143 161  
2Ad+2ch(2-7.99) 60 78 106 119  
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– СЕ ВКЛУЧЕНО
SINGLE ROOM
1Ad 45 56 71 77  
1Ad+1ch(0-1) 45 56 71 77  
DOUBLE ROOM
2Ad 70 81 104 114  
3Ad 94 109 140 154  
2Ad+1ch(0-1) 70 81 104 114  
2Ad+1ch(2-7.99) 70 81 104 114  
SUITE
2Ad 101 125 154 169  
2Ad+1ch(0-1) 101 125 154 169  
2Ad+1ch(2-7.99) 101 125 154 169  
2Ad+2ch(0-1) 101 125 154 169  
2Ad+2ch(0-1)(2-7.99) 101 125 154 169  
2Ad+2ch(2-7.99) 101 125 154 169  
SUPERIOR ROOM
2Ad 88 101 123 133  
QUADRUPLE ROOM
3Ad+1ch(2-7.99) 109 143 181 202  
2Ad+2ch(2-7.99) 81 106 135 150  
Опис: ресторан , бар, базен,базен за деца, детско игралишите,пинг понг,пул  бар
Соби: САТ ТВ,клима,фрижидер
Stayover tax 1.5 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД
ЦЕНИТЕ СЕ ВАЛИДНИ ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2019 EBD
УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

 

 

Затворете мени