You are currently viewing Хотел Каса Леоне 3* – Попова Шапка

Хотел Каса Леоне 3* – Попова Шапка

Хотел Каса Леоне на своите гости им нуди пријатна атмосфера и гостопримливост. Сите соби и апартмани се опремени со сопствено купатило, телевизор и интернет. Во склоп на хотелот има ресторан со одлична храна и тераса со преубав поглед.

ЦЕНОВНИК:

ЦЕНОВНИК 15.11-20.12.2020

Цени валидни од 15.11-20.12.2020
Вид на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба 42€
Апартман (за 4 лица) 72€
Деца до 6.99 со 2 возрасни Бесплатно
Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни 6€
Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни 12€
 • Цените се по соба на ден!!!

ЦЕНОВНИК 21.12.2020-31.03.2021

Цени валидни од 21.12.2020-31.03.2021
Вид на сместување Ноќевање со појадок
Двокреветна соба 60€
Апартман (за 4 лица) 108€
Деца до 6.99 со 2 возрасни Бесплатно
Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни 12€
Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни 18€

 

Цените се по соба на ден

 • Деца до 6.99 год. со 2 возрасни – бесплатно
 • Деца од 7-11.99 год. со 2 возрасни – доплата 370 мкд. за 1 ноќ.
 • Деца од 12-17.99 год. со 2 возрасни – доплата 745 мкд. за 1 ноќ.
 • За сместување во апартман се плаќаат 4 редовни суми

Цената вклучува:

 • Ноќевање со појадок 
 • Интернет
 • Паркинг

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Индивидуални трошоци
 • Туристичка такса – 40 ден по лице на ден (се плаќа во агенција)

СЛИКИ:

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.
 • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

За отказ на резервација важат опшите услови , односно:

 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ