You are currently viewing Хотел Кеопс 4* – Битола

Хотел Кеопс 4* – Битола

ОПИС:

Хотел Кеопс е нов, модерен и атрактивен хотел, кој ќе Ве освои со својата едноставност, комфор и елеганција. Далеку од дома е дом каде ќе бидат исполнети сите Ваши желби и потреби.  На само 4 минути од центарот на конзулска Битола, нашиот тим ќе се потруди Вашиот престој да биде незаборавен, а спомените исполнети со желба за повторна средба.

ЦЕНОВНИК:

 РАСПОЛОЖЛИВ КАПАЦИТЕТ БР. НА СОБИ ЦЕНА ЗА ЕДНО-КРЕВЕТНА ЦЕНА ЗА ДВО-КРЕВЕТНА ЦЕНА ЗА ТРО-КРЕВЕТНА  ДОПОЛНИТЕЛЕН ЛЕЖАЈ
 ДВОКРЕВЕТНА  10  2,090.оо  2,950.оо  Х  Х
ДВОКРЕВЕТНА СО ДОПОЛНИТЕЛЕН ЛЕЖАЈ  7  2,090.оо  2,950.оо  Х  3,750.оо
 ***ТРОКРЕВЕТНА***  1  Х  2,950.оо  3,810.оо  Х
ТРОКРЕВЕТНА СО ДОПОЛНИТЕЛЕН ЛЕЖАЈ  1  Х  2,950.оо  3,810.оо  4,710.оо
***ДВОКРЕВЕТНА СО ДОПОЛНИТЕЛЕН ЛЕЖАЈ***  1  2,090.оо  2,950.оо  Х  3,750.оо
ДЕ ЛУКС АПАРТМАНИ 1/2 +дополнителен лежај  1  5,050.оо
 ДЕ ЛУКС АПАРТМАНИ 1/3  1  5,050.оо
ДЕ ЛУКС АПАРТМАНИ 1/2 + ДВА ДОПОЛНИТЕЛНИЛЕЖАИ  2  5,050.оо
ДЕ ЛУКС АПАРТМАНИ 1/4+ДОПОЛНИТЕЛЕН ЛЕЖАЈ  1  5,840.оо
ДЕ ЛУКС АПАРТМАНИ 1/2 + ТРИ ДОПОЛНИТЕЛНИЛЕЖАИ  5  5,840.оо
ДЕ ЛУКС АПАРТМАН 1/2 + ЧЕТИРИ ДОПЛНИТЕЛНИ ЛЕЖАИ  1  5,840.оо
вкупен број на соби 31
максимален капацитет 100 гла/гости

Обележаните полиња со *** се соби приспособени за лица со инвалидитет.

Ценовник за групи и семинари

Цена за група од 10 до 20 гости

 • Сместување во еднокреветна соба 1,970.оо денари
 • Сместување во двокреветни соби 1,300.оо денари по лице    
 • Дополнителен лежај 1,000.оо денари

** Во цената е вклучена туристичка такса и користење на една двокреветна соба гратис. Дадените цени се за едно ноќевање со вклучен појадок и користење на Спа Центар.

Цена за група од 20 до 40 гости

 • Сместување во двокреветни соби 1,200.оо денари по лице    
 • Дополнителен лежај 1,000.оо денари

** Во цената е вклучена туристичка такса и користење на две двокреветни соби гратис. Дадените цени се за едно ноќевање со вклучен појадок и користење на Спа Центар.

Цена за група од 40 до 80 гости

За поголема група од 40 лица сместувањето во двокреветни и трокреветни соби ќе биде 1,100.оо денари по лице, но бидејќи капацитетот на двокреветни и трокреветни соби е дваесет соби, дел од лицата т.е гостите ќе бидат сместени во Де-Лукс Апартмани и тоа:

 • Апартмани од 1 до 3 лица 4,400.оо денари
 • Апартмани од 1 до 5 лица 5,000.оо денари

Цената вклучува:

 • Ноќевање со појадок
 • Спа Центар во чии склоп има детски базен, голем базен и сауна
 • Паркинг за 150 возила и 2 автобуси
 • Користење на професионален фитнес центар
 • Оптички интернет низ целиот Хотел (WiFi)
 • Кабловска TV
 • Климатизирани соби
 • ДДВ и туристичка такса

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Индивидуални трошоци

Доплата:

 • За деца до 6 години бесплатно
 • За деца од 6 до 12 години се наплаќа 70% од цената
 • За деца над 12 години се наплаќа целосната цена дадена во табелата
 • Дополнителен оброк:  Ручек – 5оо денари по лице и Вечета – 480 денари по лице (***Во цената не е вклучен пијалок. ***Според протоколите за заштита од COVID-19 оброците се служат индивидуално т.е Ала карт.)

СЛИКИ:

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

За отказ на резервација важат опшите услови , односно:

 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ