You are currently viewing Hotel Pamporovo 5* – Pamporovo, Bugarija 2021/2022

Hotel Pamporovo 5* – Pamporovo, Bugarija 2021/2022

СЛИКИ:

ЦЕНОВНИК:

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 14.12.2021 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 17.12 ДО 03.03.2022

PAMPOROVO 5* PAMPOROVO
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА –НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК 10.12.2021 16.12.2021 17.12.2021 28.12.2021 29.12.2021 02.01.2022 03.01.2022 15.01.2022 16.01.2022 19.02.2022 20.02.2022 03.03.2022 04.03.2022 15.03.2022
 
DOUBLE ROOM NO BALCONY
DBL ROOM 51 82 125 78 82 78 51
DBL ROOM+EXTRA BED 72 116 175 109 116 109 72
SGL ROOM 38 73 124 58 73 58 38
SGL 1+1 CHD    (0-2,99) 39 74 125 59 74 59 39
SGL 1+1 CHD    (3-11,99) 39 74 125 59 74 59 39
DBL 1+2 CHD                      (3-11,99) (3-11,99) 52 83 126 79 83 79 52
DBL 2+1 CHD    (0-11,99) 52 83 126 79 83 79 52
DBL 2+2 CHD                     (0-11,99) (3-11,99) 66 105 157 99 105 99 66
STANDARD ROOM
DBL ROOM 56 87 129 82 87 82 56
DBL  ROOM +EX. BED 78 122 181 116 122 116 78
SGL ROOM 41 77 128 61 77 61 41
SGL 1+1 CHD      (0-2,99) 42 78 129 62 78 62 42
SGL 1+1 CHD      (3-11,99) 42 78 129 62 78 62 42
DBL 1+2 CHD                      (3-11,99) (3-11,99) 57 88 130 83 88 83 57
DBL 2+1 CHD    (0-11,99) 57 88 130 83 88 83 57
STUDIO
STUDIO 2ADL  78 109 151 105 109 105 78
ST 2ADL 2+1 CHD             (0-11,99) 79 110 152 106 110 106 79
ST 2ADL 2+2 CHD            (0-11,99) (3-11,99) 99 138 191 132 138 132 99
1 BEDROOM APARTMENT
APT 2ADL 89 120 162 116 120 116 89
APT 2ADL+EX. BED 125 168 227 162 168 162 125
APT2 2+1 CHD (0-11,99) 90 121 163 117 121 117 90
APT2 2+2 CHD                   (0-11,99) (3-11,99) 113 152 205 146 152 146 113
APT2 3+1 CHD   (0-2,99) 126 169 228 163 169 163 126
APT2 3+1 CHD   (3-11,99) 127 170 229 164 170 164 127
1 BEDROOM APARTMENT DELUXE
APT  2ADL 112 143 185 138 126 138 111
APT2 1+1 CHD   (3-11,99) 113 144 186 139 127 139 112
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – ПОЛУПАНСИОН
DOUBLE ROOM NO BALCONY
DBL ROOM 65 96 136 91 96 91 65
DBL ROOM+EX. BED 91 134 190 128 134 128 91
SGL ROOM 48 85 136 68 85 68 48
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 49 86 137 69 86 69 49
SGL 1+1 CHD (3-11,99) 49 86 137 69 86 69 49
DBL 1+2 CHD                      (3-11,99) (3-11,99) 66 97 137 92 97 92 66
DBL 2+1 CHD (0-11,99) 66 97 137 92 97 92 66
DBL 2+2 CHD                     (0-11,99)  (3-11,99) 82 121 171 116 121 116 82
STANDARD ROOM
DBL ROOM 69 100 140 96 100 96 69
DBL ROOM+EX. BED 97 140 196 134 140 134 97
SGL ROOM 51 89 139 71 88 71 51
SGL 1+1 CHD (0-2,99) 52 90 140 72 89 72 52
SGL 1+1 CHD (3-11,99) 52 90 140 72 89 72 52
DBL 1+2 CHD                      (3-11,99) (3-11,99) 70 101 141 97 101 97 70
DBL 2+1 CHD (0-11,99) 70 101 141 97 101 97 70
STUDIO
STUDIO 2 ADL 91 122 162 118 122 118 91
ST2ADL 2+1 CHD (0-11,99) 92 123 163 119 123 119 92
ST2ADL 2+2 CHD             (0-11,99) (3-11,99) 116 155 205 149 155 149 116
1 BEDROOM APARTMENT
APT 2ADL 102 133 173 129 133 129 102
APT 2ADL+EX. BED 143 187 243 181 187 181 143
APT2 2+1 CHD (0-11,99) 102 133 173 129 133 129 102
APT2 2+2 CHD                   (0-11,99) (3-11,99) 130 168 218 163 168 163 130
APT2 3+1 CHD (0-2,99) 144 188 244 182 188 182 144
APT2 3+1 CHD (3-11,99) 144 188 244 182 188 182 144
1 BEDROOM APARTMENT DELUXE
APT 2ADL 125 156 196 151 156 151 125
APT2 1+1 CHD (3-11,99) 125 156 196 151 156 151 125
Такса Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена Вклучена
Отказ Под 3 дена1 ноќ Под 7 дена1 ноќ Под 20 дена 1 ноќ Под 3 дена1 ноќ Под 7 дена1 ноќ Под 3 дена1 ноќ Под 3 дена1 ноќ
No Show 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи 2 ноќи
Минимум престој 1 1 3 1 1 1 1

Цената вклучува:

  • Ноќевање со појадок или полупансион
  • Затворен базен , сауна ,џакузи,парна бања ,
  • Фитнес ,
  • Детско катче ,
  • Ски гардероба,
  • Интернет во лоби, 
  • Трансфер до ски лифтовите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

  • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
  • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
  • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ