You are currently viewing Хотел Словенска плажа 3* – Будва 2024

Хотел Словенска плажа 3* – Будва

ОПИС:

Локација:Хотел”Словенска плажа” 3*– сместен на сама Словенска плажа, со сопствен паркин.

Соби: 1/2,1/3 и 1/4 соби, секоја со  twc, тв, wi-fiбесплатно користење на отворениот базен.

Услуга: Полупансион

Плажа: На плажа.

ЦЕНОВНИК: 

Период Ноќ х.Словенска
плажа 3*
полупансион
04.06-11.06 7 385 еур
11.06-18.06 7 390 еур
18.06-25.06 7 400 еур
25.06-02.07 7 420 еур
02.07-09.07 7 480 еур
09.07-16.07 7 490 еур
16.07-23.07 7 490 еур
23.07-30.07 7 490 еур
30.07-06.08 7 490 еур
06.08-13.08 7 490 еур
13.08-20.08 7 490 еур
20.08-27.08 7 490 еур
27.08-03.09 7 470 еур
03.09-09.09 6 339 еур
 • Цените се во евра за 6 и полупансиони (шведски стол) по лице – без превоз.
 • Деца до 2 год.=гратис,дете со родители 2-7год. во1/2+1 соба,на помошен кревет,имаат 50%, деца со родители од 7-12год. во 1/2+1 на помошен кревет,имаат попуст од 30%.  
 • Доплата за туристичка такса и осигурување 1,5 € по лице по ден, за деца од 12-18 год. = 1 € по ден (плаќање во агенција).
 • ЦЕНИТЕ СЕ ИЗРАЗЕНИ ВО ЕВРА ЗА УПЛАТА ВО ДЕНАРИ (1ЕВРО=62МКД)

ПРЕВОЗ:

 • Автобуски превоз: 50 €-повратен билет,35 € за деца,35 €-еден правец,25 € за деца до 12г.
 • Поаѓање: Прилеп: 00.15 ч, Битола: 01:00 ч.  Враќање: од Будва во 14:00 ч.
 • Термини на поаѓање:
  04, 11, 18, 25 Јуни;
  02, 09, 16, 23, 30 Јули;
  06, 13, 20, 27- Август;
  0309, Септември.

СЛИКИ:  

УСЛОВИ:

 • Собите се напуштаат во 9 ч, а сместувањето во 13 ч.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • за отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патувањена организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ