ХОТЕЛ ФИЛИП – ОХРИД

ХОТЕЛ ФИЛИП – ОХРИД ЦЕНОВНИК ЛЕТО 2020 

ВАЛИДЕН ЗА ТЕРМИНИ ОД 01.07.2020 – 31.08.2020

  Тип услуга Тип услуга  
Вид на соба Ноќевање со појадок Ноќевање со појадок минимум 5 дена
Еднокреветна  

41 eur

 

38 eur

Двокреветна ( по лице )  

29 eur

 

27 eur

Трето лице во соба  

24 eur

 

22 eur

Студио за 2 лица  

74 eur

 

68 eur

Студио за 3 лица  

84 eur

 

77 eur

Студио за 4 лица  

94 eur

 

86 eur

 Апартман за 2 лица  

84 eur

 

77 eur

Апартман за 3 лица  

94 eur

 

86 eur

Апартман за 4 лица  

104 eur

 

96 eur

 

 

  • Цените се изразени во евра по курс 62мкд 
  • Туристичката такса и ДДВ се вклучени во цената
  • Доплата за оброк – 490 Мкд по лице
  • Деца до 3 години – бесплатно
  • Деца од 3-8,99 години плаќаат 50% од цената на услугата за помошно легло во двокреветна соба