Хотел Парк LAKESIDE 4*

 

Park Lakeside Hotel 4*- Охрид
15.06-31.08.2020 – Цена по лице.

Тип на соба: Економична Поглед-парк Страничен поглед Поглед-езеро
Еднокреветна-ВВ 43 € 45 € 47 € 50 €
Двокреветна-ВВ 27 € 32 € 35 € 37 €
Трокреветна-ВВ / 30 € 33 € 35 €
Четворокреветна-ВВ / 28 € 30 € 32 €
Полупансион 10 € 10 € 10 € 10 €
Полн пансион 20 € 20 €  20 € 20 €
Двокреветна 3ноќевања 66 € 79.2 € 87.12 € 92.4 €
Двокреветна 5ноќевања 107.5 € 129 € 141.09 € 150.5 €
Двокреветна 7ноќевања 147 € 176.4 € 194.04 € 205.8 €

 

01.09-24.10.2020 – Цена по лице.

Тип на соба: Економична Поглед-парк Страничен поглед Поглед-езеро
Еднокреветна-ВВ 40 € 43 € 45 € 47 €
Двокреветна-ВВ 25 € 30 € 33 € 35 €
Трокреветна-ВВ / 28 € 30 € 32 €
Четворокреветна-ВВ / 26 € 27 € 29 €
Полупансион 08€ 08 € 08 € 08 €
Полн пансион 16 € 16 €  16 € 16 €
Двокреветна 3 ноќевања 66 € 79.2 € 87.12 € 92.4 €
Двокреветна 5ноќевања 107.5 € 129 € 141.09 € 150.5 €
Двокреветна 7 ноќевања 147 € 176.4 € 194.04 € 205.8 €

Услови за деца
00-06.99 год . гратис
07-13 год -30%

Позиционирани сме на најидеалниот дел од езерскиот брег доколку вашата желба е да престојувате во хотел кој граничи со езерото, кое пак граничи со небото, а и двете граничат само со вашата имагинација. Токму затоа со задоволство ја извршуваме улогата на пасошка контрола при преминувањето на овие граници. Се наоѓаме на само 3 километри од Охрид, затоа не ви ни треба автомобил за да стигнете до центарот на градот, но доколку сакате без проблем може да изнајмите во самиот хотел.
Како логистичка поддршка за нашите 27 апартмани, 19 двокреветни соби и 3 резиденцијални (претседателски) апартмани, го имаме ресторанот со 220 места, поделени на идеална половина внатре и на терасата покрај преубавото езеро. Важно да се знае: ако премногу ви се допадне собата / апартманот во кој престојувате, толку многу што би посакале да е ваша сопственост, ќе ве потсетиме уште еднаш дека ние ги исполнуваме сите ваши желби. Безжичниот интернет не го сметаме како желба туку како основно човеково право во 21-виот век, па нема потреба да ви кажеме дека доколку сакате да бидете поврзани и со светот, а не само со преубавата природа, не треба да се грижите воопшто.
Во нашите соби ќе се чувствувате покомфортно и од сопствениот дом бидејќи се дизајнирани токму за да ви го создадат тоа чувство: престојот во нашиот хотел да ви биде во „домашен амбиент“.