You are currently viewing Ikos Oceania 5* – Nea Moudania 2022

IKOS OCEANIA *****  NEA MOUDANIA 2022

По голема инвестициска програма, гостите ги чека спектакуларен свет на луксуз со извонреден избор на елегантни соби и апартмани заедно со софистицирана трпезарија и раскошни рекреативни содржини.
Уредните градини , приватната плажа , мирното превиткување на брановите што лебдат до вашиот балкон и чамците блескаат на ноќниот хоризонт; прекрасното Егејско Море е насекаде на луксузниот Ikos Oceania5* 
СОБИ
Вкупно 290 прекрасно уредени соби и апартмани, сите целосно реновирани и распространети низ 15 хектари добро уредени градини. Елегантен, луксузен, а сепак секогаш недооценено, престојот во Ikos Oceania е искуство за уживање.
РЕСТОРАНИ
Во Ikos Oceania сонцето сјае на извонредна палета на кујни. Четири a la carte ресторани ја носат вечерата на кулинарско патување, додека искуството на Dine Out ги носи гостите во некои од најдобрите локални ресторани.

IKOS OCEANIA 5* DELUXE    NEA MOUDANIA                                                       www.ikosresorts.com   
ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО
4 28.04-18.05 19.05-26.05 27.05-23.06 24.06-22.07 23.07-28.08 29.08-04.09 05.09-17.09 18.09-27.09
DELUXE FAMILY SUITE ONE BEDROOM SEA VIEW
2 ADLT 485 580 752 884 986 884 752 580
3 ADLT 606 725 940 1105 1232 1105 940 725
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 485 580 752 884 986 884 752 580
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 485 580 752 884 986 884 752 580
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 485 580 752 884 986 884 752 580
2 ADLT + 2 CHLD         (2-11.99) 606 725 940 1105 1232 1105 940 725
3 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 606 725 940 1105 1232 1105 940 725
DELUXE JUNIOR SUITE SEA VIEW
2 ADLT 410 492 648 739 859 739 648 492
1 ADLT 410 492 648 739 859 739 648 492
3 ADLT 513 615 810 923 1074 923 810 615
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 410 492 648 739 859 739 648 492
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 410 492 648 739 859 739 648 492
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 410 492 648 739 859 739 648 492
2 ADLT + 2 CHLD         (2-11.99) 513 615 810 923 1074 923 810 615
3 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 513 615 810 923 1074 923 810 615
DELUXE JUNIOR SUITE SEAVIEW PRIVATE GARDEN
2 ADLT 426 510 673 766 893 766 673 510
1 ADLT 426 510 673 766 893 766 673 510
3 ADLT 533 637 841 957 1116 957 841 637
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 426 510 673 766 893 766 673 510
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 426 510 673 766 893 766 673 510
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 426 510 673 766 893 766 673 510
2 ADLT + 2 CHLD         (2-11.99) 533 637 841 957 1116 957 841 637
3 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 533 637 841 957 1116 957 841 637
FAMILY SUITE ONE BEDROOM SEA VIEW
2 ADLT 415 496 668 750 859 750 668 496
3 ADLT 518 620 836 938 1074 938 836 620
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 415 496 668 750 859 750 668 496
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 415 496 668 750 859 750 668 496
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 415 496 668 750 859 750 668 496
2 ADLT + 2 CHLD         (2-11.99) 518 620 836 938 1074 938 836 620
3 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 518 620 836 938 1074 938 836 620
FAMILY SUITE ONE BEDROOM SEA VIEW PRIVATE GARDEN
2 ADLT 428 514 709 793 900 793 709 514
3 ADLT 535 643 887 991 1125 991 887 643
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 428 514 709 793 900 793 709 514
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 428 514 709 793 900 793 709 514
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 428 514 709 793 900 793 709 514
2 ADLT + 2 CHLD         (2-11.99) 535 643 887 991 1125 991 887 643
3 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 535 643 887 991 1125 991 887 643
JUNIOR SUITE SEA VIEW
2 ADLT 354 424 526 607 712 607 526 424
1 ADLT 354 424 526 607 712 607 526 424
3 ADLT 442 530 657 759 889 759 657 530
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 354 424 526 607 712 607 526 424
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 354 424 526 607 712 607 526 424
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 354 424 526 607 712 607 526 424
JUNIOR SUITE SEA VIEW PRIVATE GARDEN
2 ADLT 381 458 557 662 770 662 557 458
1 ADLT 381 458 557 662 770 662 557 458
3 ADLT 476 572 697 827 963 827 697 572
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 381 458 557 662 770 662 557 458
1 ADLT + 2 CHLD          (2-11.99) 381 458 557 662 770 662 557 458
2 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 381 458 557 662 770 662 557 458
PROMO ROOM
2 ADLT 290 333 403 476 555 476 403 333
1 ADLT 290 333 403 476 555 476 403 333
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 290 333 403 476 555 476 403 333
SUPERIOR ROOM SEA VIEW
2 ADLT 329 374 446 523 612 523 446 374
1 ADLT 329 374 446 523 612 523 446 374
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 329 374 446 523 612 523 446 374
SUPERIOR ROOM SIDE SEA VIEW
2 ADLT 304 349 426 499 582 499 426 349
1 ADLT 304 349 426 499 582 499 426 349
1 ADLT + 1 CHLD          (2-11.99) 304 349 426 499 582 499 426 349
Мин. Престој 5 5 5 5 5 5 5 5
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 15.10 ДО 29.10.2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.04 ДО 18.05.2022 И ОД 28.09 ДО 14.10.2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 28.02.2022 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.05 ДО 23.06.2022 И ОД 05.09 ДО 27.09.2022
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2022 5% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.06 ДО 04.09.2022
УПЛАТА 50% ДО 15.03.2022 И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ
More than 41 days prior to arrival = no penalty
From 21 to 40 days prior to arrival = one night (first night of booked stay to be charged)
From 8 to 20 days prior to arrival= 40% of total stay
From 7 to 0 days prior to arrival = More than 41 days prior to arrival = no penalty
From 21 to 40 days prior to arrival = one night (first night of booked stay to be charged)
From 8 to 20 days prior to arrival= 40% of total stay
From 7 to 0 days prior to arrival = 100% of total stay (applies to all no-show bookings & early check out (applies to all no-show bookings & early check out)

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Патничко осигурување
 • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност  по курс 1€ = 62мкд.
 • Можност за плаќање од 6 до 12 рати!!!

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • За отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ