Интерхотел 4*, Сандански – Нова Година 2020

 

Ресторан  „САНДАНСКИ¨  – сопствен превоз

 

Свечена вечера во ресторан „САНДАНСКИ“ 4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни 701 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 480 €
Студио – 2 возрасни 908 €
Апартман – 2 возрасни . 994 €
Доплати
Возрасен на доп. легло во апартман  273 €
Дете до 15.99 г. на доп. легло во соба  273 €
Дете до 15.99 г. на доп. легло во апартман  273 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба   59 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 128 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман   59 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио   59 €

Цените се во €, се плаќа во денари   1 € =  62,00 ден.

Важни информации:
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

 

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „САНДАНСКИ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

 

Ресторан  „САНДАНСКИ¨  – сопствен превоз

 

 

Свечена вечера во ресторан „САНДАНСКИ“ 3 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни 642 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 418 €
Студио – 2 возрасни 797 €
Апартман – 2 возрасни . 862 €
Доплати                                                                                                   
Возрасен на доп. легло во апартман 263 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 263 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 263 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба   80 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 132 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман    80 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио    80 €

Цените се во €, се плаќа во денари   1 € =  62,00 ден.

Важни информации:
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

 

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4
ноќевања со појадок или 3 ноќевања со појадок и вечера  во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „САНДАНСКИ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок


 

Ресторан „РЕНЕСАНС“  –  сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“ 4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни 671 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 464 €
Студио – 2 возрасни 877 €
Апартман – 2 возрасни . 963 €
Доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 258 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 258 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 258 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба 51€
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 121€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман 51€
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио 51€

Цените се во €, се плаќа во денари   1 € =  62,00 ден.

Важни информации:
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

 

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „РЕНЕСАНС“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

 

Ресторан „РЕНЕСАНС“  –  сопствен превоз

Свечена вечера во ресторан „РЕНЕСАНС“ 3 полупансиони 4 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни 612 € 740 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 402 € 493 €
Студио – 2 возрасни 766 € 939 €
Апартман – 2 возрасни . 831 € 1023 €
Доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 247 € 295 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 247 € 295 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 247 € 295 €
Дете до 3,99 г. бесплатно бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба    73 €    83 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 125 € 151 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман    73 €    83 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио    73 €    83 €

Цените се во €, се плаќа во денари   1 € =  62,00 ден.

Важни информации:
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

 

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во ресторан „РЕНЕСАНС“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок.

 

Механа „БЪЛГАРЕ“ – сопствен превоз

Свечена вечера во Механа „БЪЛГАРЕ 4 ноќевања со појадок
Двокреветна соба – 2 возрасни 650 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 454 €
Студио – 2 возрасни 856 €
Апартман – 2 возрасни . 943 €
доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 247 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 247 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 247 €
Дете до 3,99 г. бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба 46 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 116 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман 46 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио 46 €

                                                                Цените се во €, се плаќа во денари   1 € =  62,00 ден.

Важни информации:
Доплатите се за ЛИЦЕ за 4 ноќевања со појадок
Цената важи за 4 ноќевања во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 година.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

 

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
4 ноќевања со појадок во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во во  Механа „БЪЛГАРЕ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок

 

Механа „БЪЛГАРЕ“ – сопствен превоз

Свечена вечера во Механа „БЪЛГАРЕ“ 3 полупансиони 4 полупансиони
Двокреветна соба – 2 возрасни 591 €   720 €
Еднокреветна соба – 1 возрасен 392 €   483 €
Студио – 2 возрасни 746 €   918 €
Апартман – 2 возрасни . 810€ 1002 €
Доплати
Возрасен на доп. легло во апартман 237 € 284 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во соба 237 € 284 €
Дете до 15.99г. на доп. легло во апартман 237 € 284 €
Дете до 3,99 г. бесплатно бесплатно
Дете 4-11.99 г. на редовно легло во еднокреветна соба 67 € 78 €
Дете 4-11,99 г. на допол. легло во двокреветна соба 120 € 146 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во апартман 67 € 78 €
Дете 4-11,99 г. на доп. легло во студио 67 € 78 €

Цените се во €, се плаќа во денари   1 € =  62,00 ден.

Важни информации:
Доплатите се за ЛИЦЕ за 3 или 4 полупансиони
Цената важи за 3 или 4 полупансиони во периодот 28.12.2019 до 01.01.2020 г.
Резервацијата е гарантирана со 100% авансно плаќање до 5 дена по потврдата.
За уплатената резервација износот не подлежи на враќање.
Интерхотел Сандански го задржува правото на промена на цените.

 

Цената на пакетот е по СОБА и вклучува:
3 или 4 полупансиони во соба по избор
Празнична новогодишна вечера на 31.12.2019 во во Механа „БЪЛГАРЕ“
Бранч на 01.01.2020 година од 10:00 – 14:00 часот
Користење на сауна, парна соба и фитнес центар
Користење затворен и отворен базен за минерална вода;
Користење отворен термички базен со минерална вода
Бесплатно користење на безжичен интернет низ целиот хотел
Детски дел базен и простор за игра на отворено, забава со професионален аниматор
Туристички данок