You are currently viewing ХОТЕЛ КЕОПС & СПА – БИТОЛА – ПРОМО ПОНУДА 2021

ХОТЕЛ КЕОПС & СПА – БИТОЛА – ПРОМО ПОНУДА 2021

Дадените цени по лице за зимска сезона 2021

Пакет бр. 1
Ноќевање со појадок (ВВ) и обезбеден превоз на гостите до нашите ски центри Копанки и Нижополе во двата правци.
Цената е 1710  денари по лице во двокреветна соба
 
Пакет бр. 2
Ноќевање со појадок и вечера (НВ) и обезбеден превоз на гостите до нашите ски центри Копанки и Нижополе во двата правци.
Цената е 2150 денари по лице во двокреветна соба.
 
Превозот го организира Хотел Кеопс & Спа по договор со гостите.

Според протоколите за заштита од COVID-19 оброците се служат индивидуално т.е Ала карт.

Цената на апартманите е за едно ноќевање независно од бројот на гости во апартманот од 1-5 лица.

Во цената Е вклучено:
Ноќевање со појадок
Превоз на гостите до ски центри Копанки и Нижополе во двата правци
Спа Центар (детски базен, голем базен и сауна)
Паркинг за 150 возила и 2 автобуси
Користење на професионален фитнес центар
Оптички интернет низ целиот хотел (WiFi)
Кабловска ТВ
Климатизирани соби
Туристичка такса

Деца :
За деца до 6 години бесплатно
За деца од 7 до 12 години се наплаќа 70% од цената
За деца над 12 години се наплаќа целосната цена дадена во табелата

Напомена !
Сместување по 14:00 ч. (локално време)
Напуштање до 10:00 ч. (локално време)
Цените НЕ ВАЖАТ за национални и верски празници, семинари, конгреси…