You are currently viewing Интерхотел 4*, Сандански – 24.12.2021-27.12.2021

КОЛЕДНИ ПРАЗНИЦИ ВО ИНТЕРХОТЕЛ-САНДАНСКИ

24.12-27.12.2021

Сандански е град на југозападот на Бугарија, во подножјето на Пирин планина на само 40 км од Македонската граница. Овај регион има најтопла клима во Бугарија и најмногу сончеви денови во годината. Тука се наоѓаат над 80 минерални извори со температура од 33°С до 83°С со ниска минерализација и успешно се користат за третмани на најразлични болести.
Интерхотел Сандански е најголемиот медицински центар за балнеологија и рехабилитација на Балканот и е сместен во самиот центар на градот на главната пешачка улица.

 

ПАКЕТ 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК

ТИП СОБА 3 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
Двокреветна соба (2лица) 336€
Еднокреветна соба (1лице) 239€
Супериор соба (2лица) 387€
Студио (2лица) 450€
Апартман (2лица) 496€
Фамилијарен апп (3лица) 689€
Возрасен на доп. легло в апартман (1лице) 125€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба (1лице) 125€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартман (1лице) 125€
Деца до 3,99г БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 20€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 57€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 20€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 20€

 

ПАКЕТ 3 ПОЛУПАНСИОНИ

ТИП СОБА 3 ПОЛУПАНСИОНИ
Двокреветна соба (2лица) 364€
Еднокреветна соба (1лице) 243€
Супериор соба (2лица) 409€
Студио (2лица) 464€
Апартман ( 2лица) 507€
Фамилијарен апп (3лица) 707€
Возрасен на доп. легло в апартман (1лице) 145€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба (1лице) 145€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартман (1лице) 145€
Деца до 3,99г БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 44€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 76€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 44€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 44€

 

 

ПАКЕТ 4 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК

ТИП СОБА 4 НОЌЕВАЊА СО ПОЈАДОК
Двокреветна соба (2лица) 405€
Еднокреветна соба (1лице) 269€
Супериор соба (2лица) 470€
Студио (2лица) 552€
Апартман (2лица) 612€
Фамилијарен апп (3лица) 845€
Возрасен на доп. легло в апартман (1лице) 149€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба (1лице) 149€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартман (1лице) 149€
Деца до 3,99г БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 20€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 67€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 20€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 20€

 

ПАКЕТ 4 ПОЛУПАНСИОНИ

ТИП СОБА 4 ПОЛУПАНСИОНИ
Двокреветна соба (2лица) 468€
Еднокреветна соба(1лице) 316€
Супериор соба (2лица) 528€
Студио (2лица) 601€
Апартман  (2лица) 654€
Фамилијарен апп (3лица) 917€
Возрасен на доп. легло в апартман (1лице) 185€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во соба (1лице) 185€
Дете 12-15.99г. на доп. легло во апартман (1лице) 185€
Деца до 3,99г БЕСПЛАТНО
Дете 4-11,99г. на редовно легло во соба со 1 возрасен 56€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во соба 99€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во студио 56€
Дете 4-11,99г. на доп. легло во апартман 56€

 

Цените се по соба и вклучуваат:

 • Сместување за соодветниот број на ноќевања и оброци
 • Специјална Божиќна вечера на 25-ти декември (поставено мени) и празнична програма
 • Игротека за деца со професионален аниматор
 • Сауна, парна бања и фитнес центар;
 • Затворен базен со минерална вода со полуолимписка големина;
 • Thermal Надворешен термален базен со минерална вода;
 • Бесплатен безжичен Интернет низ хотелот;
 • Бесплатно користење на сефови на рецепција во хотелот;

 

Цената НЕ вклучува:

 • Превоз
 • Индивидуални трошоци
 • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

 

Цените се валидни за период  24.12-27.12.2021

Резервацијата се смета за гарантирана со 30% уплата

                        
Доплаќање до 100% – до  01.12.2021година.

Износот на аконтацијата или уплатата од 100% не подлежат на враќање од страна на хотелот.
Интерхотел Сандански го задржува правото да ги менува цените

 

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

За отказ на резервација важат опшите услови , односно:

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

 

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.

Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.

Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ