You are currently viewing ТУРЦИЈА – КУШАДАСИ – ИНДИВИДУАЛНА ПРОГРАМА 2021

Кушадаси е голем туристички град на егејскиот брег на Турција и центар на истоимената приморска област во провинцијата Ајдин. Кушадаси е на 95 км јужно од Измир и на околу 60 км од Ајдин. Примарната индустрија на општината е туризмот.

 

Предлог хотели за Кушадаси за сезона 2021 – сопствен превоз С-Травел Битола

Предлог Хотели во Кушадаси со индивидуален превоз за сезона 2021
ХОТЕЛ  предлог термин број на ноќи тип на соба услуга цена по лице Early 
Booking 
попуст
HOTEL FAUSTINA KUSADASI 4* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 175 € до 28.02.21
HOTEL GRAND EFE KUSADASI 4* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 230 € до 28.02.21
ARIA CLAROS BEACH & SPA RESORT 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 250 € до 28.02.21
TUSAN BEACH RESORT KUSADASI 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 270 € до 28.02.21
FANTASIA HOTEL DE LUXE KUSADASI 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 285 € до 28.02.21
RICHMOND EPHESUS RESORT  5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 295 € до 28.02.21
RAMADA RESORT BY WYNDHAM KUSADASI GOLF 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 305 € до 28.02.21
PALM WINGS BEACH RESORT SPA KUSADASI 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 335 € /
LE BLEU HOTEL RESORT KUSADASI 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 355 € /
PALM WINGS EPHESUS HOTEL 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 410 € /
KORUMAR EPHESUS SPA BEACH 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 435 € до 28.02.21
AQUA FANTASY AQUAPARK HOTEL 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 445 € до 28.02.21
INFINITY BY YELKEN AQUAPARK & RESORT 5* 23-29.05.2021 6 1/2 АLL 500 € /

Цените се дадени по лице во евра, се однесуваат за одредена дата која е напишана во табелата за 6 ноќи во двокреветна соба.  
ALL – All Inclusive ; Се вклучено

Услови за отказ: 15 дена пред дата на поаѓање, резервацијата се откажува без пенали

Доколку сакате понуди за друга дата и за повеќе/помалку ноќи, слободно контактирајте не на tasaletravel@gmail.com или на 047/207-333 , 071/207-500