СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ  С – ТРАВЕЛ БИТОЛА

СЛОБОДНИ КАПАЦИТЕТИ 

 С – ТРАВЕЛ БИТОЛА

 

Објект Период Тип на соба Цена
Вила Тодор – Полихроно 22.09.2019-29.09.2019 1/2 дуплекс

1/3 дуплекс

1/4 +1 дуплекс

81 евро

91 евро

101 евро

Вила Наташа Валентино – Полихроно 22.09.2019-29.09.2019 1/3 + 1 апп 81 евро
Вила Наташа Валентино – Полихроно 22.09.2019-29.09.2019 1/4 дуплекс 91 евро
Вила Пападополус – Полихроно 22.09.2019-29.09.2019 1/3 +1 апп 89 евра
Вила Пападополус – Полихроно 22.09.2019-29.09.2019 1/4 + 1 апп 99 евра
Вила Норт Лукс – Полихроно 22.09.2019-29.09.2019 1/5 дуплекс 101 евро
С – Студио – Ханиоти 22.09.2019-29.09.2019 1/3 студио 91 евро