Канали е приморско место во областа Превеза северозападна Грција, се наоѓа на брегот на Јонското Море, 12km северно од Превеза и 35km од Лефкада. На 6km од ова место е лоциран античкиот град Епир. Местото располага со пространа песочна плажа со голем број на кафе барови, бутици слична на таа во популарното туристичко место Врахос.

Хотел POSEIDON – Кастросикиа

[Show slideshow] Хотел Посеидон се наоѓа на сама плажа, во областа Канали, во местото Кастросикиа, на 18км од Превеза, 47км ...
Прочитај повеќе

Вила Margarita – Канали

[Show slideshow] 1► Kanalis е приморско место областа Превеза северозападна Грција. Kanalis се наоѓа на брегот на Јонското Море, 12 ...
Прочитај повеќе