На брегот на Јонско Море и Епир, помеѓу Превеза и Игуменица,се наоѓа прекрасното градче Парга. Опкружена со Лефкада на едната страна и островите Паксос и Антипаксос на другата страна, како и неизбежниот Крф, Парга денес е модерно летувалиште со богата туристичка понуда. Под остатоците на венецијанскиот замок, Парга потсеќа на мал амфитеатар со своите тесни камени улички во стариот дел на градот. Посетителите на Парга ќе бидат импресионирани од зеленилото, околните планини и маслинки, нејзините преубави плажи и мирни заливи скриени во големите карпи.

ПАРГА – ВИЛА ДИМАС

[Show slideshow] 1► Вила Димас се наоѓа во Парга, на 700м одалеченост од плажата Валтос и на 1,5км од центарот ...
Прочитај повеќе

Вила ТЕКЛИ – Парга

[Show slideshow] 1► Парга се наоѓа на Јонското море, во областа Епир, на околу 60 км на југ од градот ...
Прочитај повеќе

Вила ОЛИВА – Парга

[Show slideshow] 1► Вила Олива се наоѓа во мирен дел на Парга, идеален за оние кој сакаат да избегаат од ...
Прочитај повеќе

ХОТЕЛ ALKYON – PARGA

[Show slideshow] Парга се наоѓа на Јонското море, во областа Епир, на околу 60 км на југ од градот Јанина ...
Прочитај повеќе

Вила Fiore – Парга

Цени: од 69 € Локација: Парга, Грција Траење: 7 ноќевања Вила Fiore се наоѓаат на 180m од идиличната Писо-Kрионери плажа, ...
Прочитај повеќе
Затворете мени