Лептокарија, типично туристичко место кое лежи под планината Олимп на 90km од Солун. Бањска и медитернаска клима се карактеристични за ова место каде ноќите се пријатни. Лептокарија нуди добри услови за одмор на гостите од сите генерации. Голем број таверни, барови, дискотеки, продавници, маркети, продавници за крзно, уредено шеталиште се само дел од содржини што ги нуди ова место. Кај нас позната одамна, Лептокарија нуди голем избор на вили кој располагаат со студија или дуплекс апартмани за сместување на фамилии, група пријатели и парови.

Вила OLIMPIA – Лептокарија 2020

Вила ОЛИМПИА „А“ категорија се наоѓа во Лептокарија, градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште го навраќа сеќавањето ...
Прочитај повеќе

Вила ATRIUM – Лептокарија 2020

[Show slideshow] 1► Вила ATRIUM „А“ категорија се наоѓа во Лептокарија, градот сместен во прегратките на планината ОЛИМП, кој сеуште ...
Прочитај повеќе