Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, еден од најголемите што ѝприпаѓаат на Грција. Островот е поврзан со копното со автопат и висечки мост. Прекрасниот јонски остров Лефкада ви нуди неограничени можности за релаксација и уживање, но најпрочуен е според плажите од кои застанува здивот.

Вила Spiros – Агиос Никитас

[Show slideshow] Вила Спирос се наоѓа на 300метри од плажа, на почетокот на Аг.Никитас (види мапа) во нејзина близина се ...
Прочитај повеќе

Vila Nikiana – Porto Fino

[Show slideshow] Вила Порто Фино се наоѓа на самиот магистрален пат, на 30метри од плажа, во нејзина близина има неколку ...
Прочитај повеќе

Вила Џорџ – Нидри

[Show slideshow] Студиа Џорџ – Нидри Б кат – во самиот центар на местото, 100 метри од плажа, на само ...
Прочитај повеќе

Вила Ionio – Катизма

[Show slideshow] Вила Јонио се наоѓа на 2км од Аг.Никити, на самата раскрсница која води до плажата Катизма и е ...
Прочитај повеќе

Вила Afroditi – Нидри

Цени: од 49 € Локација: Нидри, Лефкада, Грција Траење: 7 ноќевања Вилата Afroditi се наоѓа во самиот центар на Нидри, ...
Прочитај повеќе
Затворете мени