You are currently viewing MarBella Elix 5*-Пердика,Јонски Брег 2024

First Minute понуда од MarBella Elix 5*

 

MARBELLA ELIX 5* PERDIKA                                                     www.marbella.gr

ЦЕНИ ЗА ЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА –ПОЛУПАНСИОН

4

19.04-27.04

17.10-02.11

28.04-23.05

03.10-16.10

24.05-09.06

10.06-24.06

17.09-02.10

25.06-07.07

30.08-16.09

08.07-29.08

Standard Room Sea View

101

110

118

155

193

224

Superior Double Room Sea View

105

116

124

163

203

228

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Deluxe Double Room Sea View

109

124

133

173

217

240

Deluxe Double Room Swim Up Sea View

116

144

166

217

269

320

Deluxe Double Room Private Pool Sea View

128

160

184

245

312

370

Family Room Sea View up to 4 pax

120

145

168

219

301

377

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Family Room Swim Up Sea View up to 4 pax

153

191

229

306

415

508

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Junior Suite Panorama Sea View

145

164

186

248

311

372

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Junior Suite Panorama Private Pool Sea View

167

187

221

292

376

482

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

One Bedroom Suite Sea View up to 4 pax

152

163

194

240

364

413

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лица

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

One Bedroom Suite Private Pool Sea View up to 4 pax

184

201

259

334

481

567

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

Четврто лица

25%

25%

25%

25%

25%

25%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Deluxe Suite Private Pool Sea View up to 4 pax

280

316

419

502

707

866

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Maisonette Suite Private Pool Sea View up to 4 pax

337

430

485

603

848

1038

Трето лице

50%

50%

50%

50%

50%

50%

1 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

2 дете од 2-11.99 год.

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Гратис

Комплет Пансион

32

32

32

32

32

32

Деца од 2-11.99 год.

16

16

16

16

16

16

Ултра Се Вклучено

64

64

64

64

64

64

Деца од 2-11.99 год.

32

32

32

32

32

32

Минимум престој

4

4

4

4

4

4

Stayover tax 4 EUR по соба на ден, се плаќа на лице место

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

Cancellation policy: 30% of the booking value will be charged if cancelled 14 – 7 days prior to arrival. 90% of the booking value will be charged if cancelled 6 – 0 days prior to arrival. Non shows will be charged at 90% ofbooking value! Early Departures will be charged with 90% of the remaining nights!

EBD “A” ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.04 ДО 09.06.2024 И ОД 17.09 ДО 02.11.2024

EBD “B” ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.12.2023 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 10.06 ДО 16.09.2024

EBD “C” ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 31.01.2024 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 19.04 ДО 02.11.2024

ПОПУСТИТЕ ВАЖАТ И ЗА ДОПЛАТИТЕ ЗА FB И UAI

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ