MASTER FAMILY CLUB 5* SIDE ALL INCLUSIVE

✈️ 26.07.2020 (7 дена) – цена по лице 425 €
✈️ 02.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 05.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 09.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 12.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 16.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 19.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 23.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 26.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €
✈️ 30.08.2020 (7 дена) – цена по лице 515 €

Цената е во тотал по лице со вклучени ⬇️
✅авионски превоз од Скопје
✅аеродромски такси
✅20кг багаж по лице
✅трансфер од аеродром до хотел