MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5* PALIOURI
MIRAGGIO THERMAL SPA RESORT 5* PALIOURI www.miraggio.gr
ЦЕНИ ЗАЛИЦЕ НА ДЕН ВО ЕВРА-НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК
4 27.04-05.05

14.10-31.10

06.05-19.05

23.09-13.10

20.05-30.06

09.09-22.09

01.07-14.07

21.08-08.09

15.07-20.08
DBL Standard GV 59 75 93 117 145
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
DBL Miraggio GV 68 86 108 133 172
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Junior Suite GV 78 99 122 153 195
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 детеод 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Junior Suite SSV 83 106 131 164 210
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 детеод 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Junior Suite SV 89 111 141 176 223
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Junior Suite Pool Front SV 97 127 159 199 254
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2 детеод 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Premium Junior Suite SV West Wing 109 120 153 191 240
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Premium Junior Suite Private Pool SV  West Wing 133 164 207 259 329
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Junior Suite GV 101 144 181 225 286
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Family Junior Suite SSV 114 173 219 272 348
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Suite Private Pool SV 221 275 348 436 555
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50%
1 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Deluxe Duplex Suite Private Pool SV 289 361 455 572 766
Трето лице 50% 50% 50% 50% 50%
Четврто лице 50% 50% 50% 50% 50%
1дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
2дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
3 дете од 2-11.99 г. Гратис Гратис Гратис Гратис Гратис
Single Room + 0% +50% +50% +80% +80%
Полупансион 33 33 33 33 33
Деца од 2-11.99 г. 16.50 16.50 16.50 16.50 16.50
Комплет Пансион 66 66 66 66 66
Деца од 2-11.99 г. 33 33 33 33 33
Мин. Престој 3 5 5 7 7
Stayover tax 4 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место
ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =61.80 МКД
ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 26.02.2018 20% + 20% ПОПУСТЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 27.04 ДО 19.05.2018

ЗА JUNIOR SUITE GARDEN VIEW И ПОВИСОКИ КАТЕГОРИИ  ( EBD+ SPO )

( УПЛАТА 50% ДО 14.03.2018 )