You are currently viewing MPM Hotel Merryan 3* – Pamporovo, Bugarija 2023/24

MPM MERRYAN 3* PAMPOROVO

MPM HOTEL MERRYAN 3* PAMPOROVO                       www.mpmhotels.bg

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА -ПОЛУПАНСИОН

1

01.12.2023
21.12.2023

22.12.2023
28.12.2023

29.12.2023
04.01.2024

05.01.2024
11.01.2024

12.01.2024
09.02.2024

10.02.2024
17.02.2024

18.02.2024
14.04.2024

STANDARD ROOM

DOUBLE ROOM

106

119

185

119

106

119

106

DOUBLE ROOM+EXTRA BED

149

166

260

166

149

166

149

SINGLE ROOM

87

93

154

93

87

93

87

DBL 1+1 CHD (2-11,99)

96

107

167

107

96

107

96

SGL 1+1 CHD (0-1,99)

88

94

155

94

88

94

88

DBL 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

97

108

168

108

97

108

97

DBL 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

117

128

188

128

117

128

117

DBL 2+1 CHD (0-1,99)

107

120

186

120

107

120

107

DBL 2+1 CHD (2-11,99)

127

140

207

140

127

140

127

1 BEDROOM APARTMENT

APARTMENT 2AD

139

192

217

192

139

192

139

APARTMENT 2AD+EXTRA BED

194

269

303

269

194

269

194

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [2. ADL]

250

346

390

346

250

346

250

APARTMENT 2AD+EXTRA BED [3. ADL]

305

423

477

423

305

423

305

APT2 1+1 CHD (2-11,99)

139

192

217

192

139

192

139

APT2 1+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

140

193

218

193

140

193

140

APT2 1+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

160

213

238

213

160

213

160

APT2 2+1 CHD (0-1,99)

140

193

218

193

140

193

140

APT2 2+1 CHD (2-11,99)

160

213

238

213

160

213

160

APT2 2+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

161

214

239

214

161

214

161

APT2 2+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

181

235

259

235

181

235

181

APT2 3+1 CHD (0-1,99)

195

270

304

270

195

270

195

APT2 3+1 CHD (2-11,99)

215

290

325

290

215

290

215

APT2 3+2 CHD (0-1,99) (2-11,99)

216

291

326

291

216

291

216

APT2 3+2 CHD (2-11,99) (2-11,99)

236

311

346

311

236

311

236

APT2 4+1 CHD (0-1,99)

196

271

305

271

196

271

196

APT2 4+1 CHD (2-11,99)

216

291

326

291

216

291

216

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 50%

Под 21 ден 100%

Под 14 дена 50%

Под 7 дена 1 ноќ

Под 14 дена 50%

Под 7 дена 1 ноќ

No Show

2 ноќи

100%

100%

100%

2 ноќи

100%

2 ноќи

Минимум престој

3

3

4

3

3

3

3

Доплата за Новогодишна вечера 95 ЕУР за возрасни и 50 ЕУР за деца од 2 до 11.99 години

Цената вклучува: сауна, парна бања, џакузи, фитнес, ски гардероба, интернет, паркинг, кафе и чај во соба

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 40% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 26.12.2023

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 40% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 02.01 ДО 22.01.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 40% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 24.01 ДО 26.01.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 40% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 03.02 ДО 04.02.2024

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА ДО 30.11.2023 40% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 18.02 ДО 14.04.2024

УПЛАТА 50% ВЕДНАШ И 50% 21 ДЕН ПРЕД ПРИСТИГНУВАЊЕ

 

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.
 • Уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.
 • Можност за плаќање од 6 до 12 рати!!!

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

 • за отказ на резервација важат опшите услови , односно:
 • за отказ до 30 дена пред патувањето се задржува 30% од сумата.
 • за отказ 29 до 15 дена пред патувањето се задржува 50% од сумата.
 • за отказ 14 до 5 дена пред патувањето се задржува 80% од сумата.
 • за отказ 5-0 дена пред патувањето се задржува 100% од сумата.

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патувањена организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ