You are currently viewing ХОТЕЛ НОВА РИВИЕРА – ОХРИД НОВА ГОДИНА 2022

НОВОГОДИШНА ПОНУДА 2022

ПАКЕТ АРАНЖМАН 4 ДЕНА (3 НОЌИ)

  • 31.12.2021 – Свечена вечера со богато мени, отворено бифе,
  • неограничен пијалок,
  • музика во живо MAESTRO BEND
  • 01.01.2022 – Репризирајте ја Новата година со богато мени, вечера отворено бифе, неограничен пијалок,
  • музика во живо MAESTRO BEND
  • 02.01.2022 или 30.12.2021 – стандардна вечера отворено шведска маса

245 евра по лице – 4 ДЕНА ( 3 НОЌИ )
210 евра ПО ЛИЦЕ – 3 ДЕНА (2 НОЌИ)

Цена само за новогодишна ноќ со неограничени пијалоци и свечена вечера – 70 еур
Цена за 01.01.2022- 35 еур

Во цената е вклучен ДДВ и туристичка такса.
-Деца од 0 до 5,99 години – бесплатно, 6-12 години -30 %