Лефкада или Лефкос е остров во Јонското Море, еден од најголемите што ѝприпаѓаат на Грција. Островот е поврзан со копното со автопат и висечки мост. Прекрасниот јонски остров Лефкада ви нуди неограничени можности за релаксација и уживање, но најпрочуен е според плажите од кои застанува здивот.

Вила Spiros – Агиос Никитас

[Show slideshow] Вила Спирос се наоѓа на 300метри од плажа, на почетокот на Аг.Никитас (види мапа) во нејзина близина се ...
Прочитај повеќе

Вила Порто Фино – Никиана , Лефкада 2021

[Show slideshow] Вила Порто Фино се наоѓа на самиот магистрален пат, на 30метри од плажа, во нејзина близина има неколку ...
Прочитај повеќе

Вила Ionio – Катизма

[Show slideshow] Вила Јонио – Б категорија Катизма се наоѓа помеѓу убавото туристичко место Агиос Никитас и една од најубавите ...
Прочитај повеќе

Вила Afroditi – Нидри 2021

[Show slideshow] Грција Лефкада 2021 Нидри Лефкада е остров на Јонскиот Архипелаг, кој се наоѓа јужно од Крф и североисточно ...
Прочитај повеќе