Poseidon Palace 4* – Leptokarija, Grcija

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA 

POSEIDON PALACE 4+* LEPTOKARIA www.poseidonpalace.gr

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА– ПОЛУПАНСИОН

5

20.04-29.04

30.04-04.06

25.09-31.10

05.06-03.07

28.08-24.09

04.07-27.08

SINGLE ROOM

1Ad

56

50

88

123

1Ad+1ch(0-1)

56

50

88

123

DOUBLE ROOM

2Ad

72

83

113

161

3Ad

97

113

152

219

2Ad+1ch(0-1)

72

83

113

161

2Ad+1ch(2-13.99)

72

83

113

161

2Ad+2ch(0-1)

72

83

113

161

2Ad+2ch(0-1)

(2-13.99)

72

83

113

161

2Ad+2ch(2-13.99)

91

104

141

202

DOUBLE SUPERIOR

3Ad+1ch(0-13.99)

129

129

173

242

2Ad+2ch(0-13.99)

119

119

160

224

FAMILY ROOM

3Ad+1ch(0-13.99)

173

173

242

267

2Ad+2ch(0-13.99)

160

160

224

248

SUITE

2Ad

128

128

179

245

2Ad+1ch(0-1)

128

128

179

245

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА – УЛТРА СЕ ВКЛУЧЕНО

SINGLE ROOM

1Ad

57

57

101

138

1Ad+1ch(0-1)

57

57

101

138

DOUBLE ROOM

2Ad

99

99

136

191

3Ad

135

135

185

259

2Ad+1ch(0-1)

99

99

136

191

2Ad+1ch(2-13.99)

99

99

136

191

2Ad+2ch(0-1)

99

99

136

191

2Ad+2ch(0-1)

(2-13.99)

99

99

136

191

2Ad+2ch(2-13.99)

125

125

170

240

DOUBLE SUPERIOR

3Ad+1ch(0-13.99)

149

149

207

284

2Ad+2ch(0-13.99)

138

138

191

263

FAMILY ROOM

3Ad+1ch(0-13.99)

196

196

274

308

2Ad+2ch(0-13.99)

181

181

253

285

SUITE

2Ad

145

145

202

276

2Ad+1ch(0-1)

145

145

202

276

Минимум престој

1

1

3

5

Stayover tax 3 EUR за соба на ден, се плаќа на лице место

Опис:тенис,конгрес,мини голф,отворен базен,детско игралиште ,мини клуб,спортови на вода,ресторан,бар и др.

Соби: телефон,клима,САТ ТВ ,сеф,интернет,мини бар

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД