You are currently viewing Пролом Бања & Луковска Бања – Новогодишни Пакети

ХОТЕЛ БЕЛА ЈЕЛА -ЛУКОВСКА БАЊА

Период на важност 30.12-03.01.2022

Тип на соба:

Цена по лице од ден-полупанскион:

Минимален престој:

Двокреветна стандард

65 €

3 ноќевања

Дадената цена е по лице од ден и вклучува:

 • Полупансион (појадок и вечера -шведска маса)
 • Користење на Wellness центар ( до 02 ч)
 • Отворен – Затворен базен со термална вода со температура од 33-35 °C
 • Сауна, солена соба, парна бања,.
 • Сала за релаксација и забава
 • Игротека за деца со забавни содржини (згрижување за Нова Година до 20 ч)
 • Теретана
 • Новогодишна прошетка со шумски Wellness
 • Утрински вежби со физиотерапевт
 • Вежби во базен

Политика за деца:

 • Деца до 7 год – бесплатно ( со две платежни суми)
 • Деца од 7-12 год – 50% од цената ( со со две платежни суми)

Политика за отказ на резервација:

 • За отказ до 10.12.2021 – 0%
 • За отказ од 10.12-20.12.2021 – 50 %
 • За отказ од 20.12-31.12.2021- 100 %

 

ХОТЕЛ ЈЕЛАК / ХОТЕЛ КОПАОНИК -ЛУКОВСКА БАЊА

Период на важност 30.12-03.01.2022

Тип на соба:

Цена по лице од ден-полн панскион:

Минимален престој:

Двокреветна

56

3 ноќевања

Дадената цена е по лице од ден и вклучува:

 • Сместување во Хотел Јелак или Хотел Копаоник- полн пансион
 • Користење на Wellness центар
 • Отворен – Затворен базен со термална вода со температура од 33-35 °C
 • Сауна, солена соба, парна бања,.
 • Сала за релаксација и забава
 • Забавни содржини за деца
 • Новогодишна прошетка со шумски Wellness
 • Утрински вежби со физиотерапевт
 • Вежби во базен

Политика за деца:

 • Деца до 7 год – бесплатно ( со две платежни суми)
 • Деца од 7-12 год – 50% од цената ( со со две платежни суми)

Политика за отказ на резервација:

 • За отказ до 10.12.2021 – 0%
 • За отказ од 10.12-20.12.2021 – 50 %
 • За отказ од 20.12-31.12.2021- 100 %

 

НОВОГОДИШЕН WELLNESS И WELLNESS LUXE ПАКЕТ – ПРОЛОМ БАЊА

Период на важност 30.12-03.01.2022

Тип на новогодишен пакет:

Цена по лице од ден:

Минимален престој:

Wellness

56 €

3 ноќевања

Wellness luxe

65 €

3 ноќевања

 

Дадената цена за Wellness пакет е по лице од ден на база полн пансион и вклучува:

 • Користење на Wellness центар (до 02 ч за време на Новогодишната вечер)
 • Отворен – Затворен базен
 • Сауна, солена соба, парна бања,џакузи базен со лековита Пролом вода
 • Корпа со овошје во Wellness центарот
 • Сала за забава
 • Игротека за деца со забавни содржини (згрижување за Нова Година до 22ч)
 • Новогодишна прошетка со шумски Wellness
 • Утрински вежби со физиотерапевт
 • Вежби во базен
 • Теретана и фитнес
 • Новогодишен базар пред хотелот

Дадената цена за Wellness luxe пакет е по лице од ден на база полн пансион и вклучува:

 • Користење на Wellness центар (до 02 ч за време на Новогодишната вечер)
 • Отворен – Затворен базен
 • 5 Сауни(3 фински,инфраред,био сауна),солена соба, парна бања
 • Џакузи базен со лековита Пролом вода и морска сол -Пролом море
 • Корпа со овошје во Wellness центарот
 • Сала за забава
 • Игротека за деца со забавни содржини (згрижување за Нова Година до 22ч)
 • Новогодишна прошетка со шумски Wellness
 • Утрински вежби со физиотерапевт
 • Вежби во базен
 • Теретана и фитнес
 • Новогодишен базар пред хотелот

Политика за деца за Wellness и Wellness luxe пакет:

 • Деца до 9 год – бесплатно ( со две платежни суми)
 • Деца од 9-14год – 50% од цената ( со со две платежни суми)

Политика за отказ на резервација:

 • За отказ до 10.12.2021 – 0%
 • За отказ од 10.12-20.12.2021 – 50 %
 • За отказ од 20.12-31.12.2021- 100 %

УСЛОВИ:

 • Резервација се прави со авансна уплата од минимум 30% од цената на аранжманот и копија од лична карта.
 • Комплетна доплата 7 дена пред поаѓање.
 • Цените се дадени во евра, уплата се врши исклучиво во денарска противвредност по курс 1€ = 62мкд.

ОТКАЗ НА РЕЗЕРВАЦИЈА:

Доколку патникот се откажува од аранжманот пред почетокот на патувањето, поради причини кои не можел да ги предвиди, избегне или отстрани (болест, повреда или смрт во потесното семејство, елементарна непогода или слично), а врз основа на важечка потврда од надлежните органи, во тој случај не ги плаќа отказните трошоци по наведената скала, туку само реалните трошоци произлезени од откажувањето на аранжманот, за кои организаторот е обврзан да ги плати на крајниот давател на услугата, без право на рефундација. Доколку патникот се откажува од аранжманот по почетокот на патувањето (за време на патување или за време на престој во местото на патување), поради настани кои се резулатат на влијание на “виша сила” (воени настани, терористички акти, елементарни непогоди, сообраќајни незгоди или слично), кои ниту патникот ниту организаторот не можел да ги предвиди, избегне или отстрани, организаторот не носи одговорност ниту има обврска за поврат на средства за нереализирани услуги, освен доколку крајниот давател на услугите прифати и изврши рефундација на истите.

ПРИГОВОРИ И ПОПЛАКИ:

 • Во случај на неадекватно сместување или било кој друг проблем, се молат патниците за тоа веднаш да го известат одговорното лице на рецепцијата . Доколку проблемот не биде решен, веднаш треба за истиот да се извести ОРГАНИЗАТОРОТ НА ПАТУВАЊЕТО и уплатното место каде сте склучиле Договор за патување, за време на првиот ден од сместувањето и почетокот на ова програма. Напоменуваме дека рекламации за кои агенцијата ќе дознае на последниот ден од престојот или по враќањето на патниците, истите нема да бидат земени во предвид или разгледани.
 • Ве молиме во случај на било каков инцидент (кражба, тепачка, сообраќајна незгода….), да се обратите на надлежните инситуции во земјата на престојот. Организаторот на патувањето единствено е задолжен да Ви помогне при посредување меѓу вас и надлежните институции.
 • Составен дел од оваа програма се Општите услови на патување на организаторот на патувањето. За сите информации дадени усмено, агенцијата не сноси одговорност. Ве молиме внимателно да ги прочитате условите на патување кои се составен дел од овој програм.

Важат Општите услови на СКТМ и Т.А. С-ТРАВЕЛ