You are currently viewing St.Ivan Rilski 4* – Bansko, Bugarija

ХОТЕЛ “ST. IVAN RILSKI ”**** БАНСКО

ХОТЕЛ “ST. IVAN RILSKI ”**** БАНСКО                    104 СОБИ

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕН НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК ВО ЕВРА

1

28.12-02.01

03.01-12.01

27.01-16.02

01.12-27.12

13.01-26.01

17.02-31.03

MAIN BUILDING

DBL ECONOMY NO BALCONY

1adl+1chd 0-11.99

133

78

65

2adl

133

78

65

SINGLE STANDARD

1adl

118

69

58

DOUBLE STANDARD

Single use

126

74

61

1adl+1chd 0-11.99

140

82

69

1adl+2chd 0-5.99

141

83

70

1adl+2chd 0-5.99, 6-11.99

141

83

70

1adl+2chd 6-11.99

150

92

79

2adl

140

82

69

2adl+1chd 0-5.99

141

83

70

2adl+1chd 6-11.99

150

92

79

3adl

190

111

95

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕНА НА БАЗА ПОЛУПАНСИОН ВО ЕВРА

DBL ECONOMY NO BALCONY

1adl+1chd 0-11.99

158

102

89

2adl

158

102

89

SINGLE STANDARD

1adl

130

81

70

DOUBLE STANDARD

Single use

138

86

74

1adl+1chd 0-11.99

165

107

94

1adl+2chd 0-5.99

166

108

95

1adl+2chd 0-5.99, 6-11.99

166

108

95

1adl+2chd 6-11.99

179

121

108

2adl

165

107

94

2adl+1chd 0-5.99

166

108

95

2adl+1chd 6-11.99

179

121

108

3adl

223

144

127

ЦЕНИ ЗА СОБА НА ДЕНА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ ВО ЕВРА ( ANEX BUILDING )

STUDIO

1adl

138

86

66

1adl+1chd 6-11.99

139

87

67

2adl+1chd 6-11.99

140

88

68

2adl

139

87

67

2adl+1chd 6-11.99

140

88

68

3adl

140

88

68

FAMILY APARTMENT

1adl

156

104

84

1adl+1chd 6-11.99

157

105

85

1adl+2chd 6-11.99

158

106

86

1adl+3chd 6-11.99

159

107

87

2adl

157

105

85

2adl+1chd 6-11.99

158

106

86

2adl+2chd 6-11.99

159

107

87

3adl

158

106

86

3adl+1chd 6-11.99

159

107

87

4adl

159

107

87

Ноќевање со појадок

7

7

7

Деца од 6-11.99

3.50

3.50

3.50

Полупансион

19

19

19

Деца од 6-11.99

9

9

9

Минимум престој

4

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Откажување   резрвација

Под 14 денa 100%

Под 5дена 1 ноќевање

Под 3 дена 1 ноќевање

NO SHOW

100%

2 ноќевања

2 ноќевања

Соби:фрижидер, балкон,САТ ТВ,фен,сеф,телефон

Опис:мини клуб,затворен базен,ноќен клуб, лоби бар, меана, ресторан, менувачница,фитнес сала,сауна,масажа,СПА центар, ски гардероба, сеф

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 90 ЕУР за возрасни и 45 Еур за деца во Меана Чанове , 80 ЕУР за возрасни и 40 ЕУР за деца во

главниот ресторан

Локација:1200 метри од Гондолата

Цената вклучува: користење на затворен базен,парна бања,сауна,фитнес, ,трансфер до гондолата , ( Паркинг со доплата 5 ЕУР на ден )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2019 20% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ДО 27.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 13.01.2020 ( ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.09.2018 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 12.01.2020

( ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА )

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 30.10.2019 15% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ДО 27.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 13.01.2020 ( ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 15.11.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 12.01.2020

( ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 31.11.2019 10% ПОПУСТ ЗА ПРЕСТОЈ ДО 27.12.2019 И ПРИСТИГНУВАЊА ПОСЛЕ 13.01.2020 ( ЗА МИНИМУМ 5 НОЌЕВАЊА)

14=12,10=9 И 7=6 ЗА ПРЕСТОЈ ВО ПЕРИОД ОД 01.12 ДО 27.12.2019 И ОД 13.01 ДО 31.03.2020

ПОПУСТИТЕ МОЖЕ ДА СЕ КОМБИНИРААТ ЗА ПРЕСТОЈ ОД 01.12 ДО 27.12.2019 и ОД 13.01 ДО 31.03.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД