You are currently viewing Terra Complex 4* – Bansko, Bugarija

TERRA COMPLEX 4* BANSKO

TERRA COMPLEX 4* BANSKO

ЦЕНА ЗА СОБА НА ДЕН ВО ЕВРА НА БАЗА НОЌЕВАЊЕ СО ПОЈАДОК

1

01.12-20.12

01.03-31.03

21.12-27.12

03.01-11.01

28.12-02.01

12.01-29.02

MAIN BUILDING

DBL DELUXE

1adl

37

47

92

41

1adl+1chd 6-11.99

39

51

71

46

2adl

51

67

94

60

ONE BEDROOM APARTMENT DELUXE

1adl+1chd 6-11.99

46

62

87

54

1adl+2chd 6-11.99

61

84

117

72

1adl+3chd 6-11.99

62

85

118

73

2adl

61

84

117

72

2adl+1chd 6-11.99

62

85

118

73

2adl+2chd 6-11.99

63

86

119

74

3adl

76

104

145

90

FAMILY SUITE DELUXE

2adl+2chd 6-11.99

98

133

187

120

3adl

97

132

186

119

3adl+1chd 6-11.99

98

133

187

120

3adl+2chd 6-11.99

99

134

188

121

4adl

98

133

187

120

4adl+1chd 6-11.99

99

134

188

121

4adl+2chd 6-11.99

100

135

189

122

5adl

111

151

211

136

TWO BEDROOMS APARTMENT DELUXE

2adl+2chd 6-11.99

111

149

209

131

3adl

110

148

208

130

3adl+1chd 6-11.99

111

149

209

131

3adl+2chd 6-11.99

112

150

210

132

4adl

111

149

209

131

4adl+1chd 6-11.99

112

150

210

132

4adl+2chd 6-11.99

113

151

211

133

5adl

126

168

236

148

THREE BEDROOM APARTMENT DELUXE

4adl+2chd 6-11.99

163

216

307

192

5adl

162

215

306

191

5adl+1chd 6-11.99

163

216

307

192

6adl

163

216

307

192

6adl+1chd 6-11.99

164

217

308

193

6adl+2chd 6-11.99

165

218

309

194

7adl

178

234

333

209

ANNEX BUILDING

DBL STANDARD

1adl

29

35

68

32

1adl+1chd 6-11.99

32

37

52

36

2adl

42

49

69

47

ONE BEDROOM APARTMENT

1adl+1chd 6-11.99

36

47

64

42

1adl+2chd 6-11.99

48

64

86

57

1adl+3chd 6-11.99

49

65

87

58

2adl

47

63

85

56

2adl+1chd 6-11.99

48

64

86

57

2adl+2chd 6-11.99

49

65

87

58

3adl

59

79

106

70

TWO BEDROOMS APARTMENT

2adl+2chd 6-11.99

89

111

153

102

3adl

88

110

152

101

3adl+1chd 6-11.99

89

111

153

102

3adl+2chd 6-11.99

90

112

154

103

4adl

89

111

153

102

4adl+1chd 6-11.99

90

112

154

103

4adl+2chd 6-11.99

91

113

155

104

5adl

101

126

173

116

THREE BEDROOMS APARTMENT

4adl+2chd 6-11.99

125

159

223

143

5adl

124

158

222

142

5adl+1chd 6-11.99

125

159

223

143

6adl

125

159

223

143

6adl+1chd 6-11.99

126

160

224

144

6adl+2chd 6-11.99

127

161

225

145

7adl

135

173

243

156

Полупансион

11

11

11

11

Деца од 6-11.99 год.

6

6

6

6

Мин. Престој

5

Такса

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Вклучена

Отказ

Под 5 дена 1 ноќевањe

Под 7 дена 1 ноќевање

Под 21 ден 100%

Под 7 дена 1 ноќевањe

No show

100%

100%

100%

100%

Соби: фрижидер, ТВ, во апартманите има и кујни

Опис: комплексот е составен од 4 згради ( Пирин, Рила , Родопи и Балкан ) . Во Пирин се сместени главните содржини рецепција, затворен базен и СПА центарот, ресторан , бар , детско катче и др.

Попусти и доплати: Доплата за Новогодишна вечера 105 Еур за возрасни и 55 Еур за деца од 6-11.99 год.

Локација: 7 км. од центарот на Банско

Цената вклучува: користење на затворен базен, сауна, парна бања,детско катче,паркинг, трансфер до гондолата, WI-FI

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 04.10.2019 20% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 02.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 05.11.2019 15% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 02.01.2020)

ЗА РЕЗЕРВАЦИЈА И УПЛАТА ДО 05.12.2019 10% ПОПУСТ (НЕ ВАЖИ ЗА ПЕРИОД ОД 28.12 ДО 02.01.2020)

7=6, 14=12 ЗА ПРИСТИГНУВАЊА ОД 01.12 ДО 15.12.2019, ОД 08.01 ДО 25.01.2020 И ОД 24.02 ДО 25.03.2020

ПЛАЌАЊЕ ИСКЛУЧИВО ВО ДЕНАРИ ПО КУРС 1 ЕУР =62 МКД